Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/omen6606

Marketing

Svjetlo na kraju tunela.....recimo :-)

Ljudi moji........ne znam kako da počnem ovaj post.
Toliko se toga dogodilo.....ali počet ću od meni najvažnijeg, u utorak i u četvrtak (jučer) sam bio na snimanju one serije za koju sam dobio ulogu, i bilo je jebeno. Upoznao sam neke nove osobe koje su bili ˝HVALA BOGU˝ pozitivne. Istina da su snimanja bila naporna (zadnja scena je snimana do ponoći, a snimanje je počelo u 11 ujutro), i istina je da sam propustio maturalnu večer zbog toga......ali iskreno....nije mi žao! Jučer smo snimali na JARUNU jednu scenu na plaži (emitiranje počinje u 9. mjesecu)....a nakon toga smo se premijestili do jednog jezera u kojem su kamermani morali biti u vodi da bi nas sve uhvatili u kadar......eh da, i tu su počeli problemi. Jedan od glumaca, određenije ČEG (VaLENTINO) odlično glumi, ali frflja pa smo scenu ponavljali...(neću reć´ koliko puta, ali dovoljno da naljutimo cijelu ekipu :=) Osim Valentina (koji frflja :) upoznao sam Timona i Matka.(također glumci)..super likovi, a bilo mi je posebno ˝fascinantno˝ što sam u razgovoru s njima skužio da smo svi slični, ali opet različiti na neki način.Također smo pozvani na premijeru serije (daaaaa na crvenom tepihu,uz bliceve fotoaparata..... bez brige neću se umisliti).........Mogu samo reći da nam je bilo odlično i da se nadam da ću opet raditi s istom ekipom na sličnom projektu....ovim ih putem pozdravljam i nadam se da ćemo ostati u kontaktu..

Još jedna vijest....počeo sam izlaziti s novom ekipom, ali sam i s onom drugom u dobrim odnosima....eh.....skoro zaboravih napisati da sam prošao s 5.....aha...
Trenutno mi je život predobar....znam da se sada mora dogoditi nešto loše.....stvaaaarno loše, ali ja vjerujem u onu:˝Sve se vraća, sve se plaća˝, a dao sam nekakvom beskućniku 2 kn (ma znaaaaam da sam jaaaako velikodušan.....ali to je jedino sitno kaj sam imao)..........ŠTO JOŠ NAPISATI .......POZDRAV EKIPI SA SNIMANJA I HVALA IM ŠTO SU NAS TRPILI, A POSEBAN POZDRAV KOLEGAMA S POSLA........hahahahahahahhaha....Post je objavljen 30.06.2007. u 11:02 sati.