Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neplodniuhrvatskoj

Marketing

Baš sam ljenčuga!
Već sam više puta započinjala pisati no nikako da završim post i onda na kraju ne napišem ništa. Nije baš da sam imala o čemu pisati na našem frontu neplodnosti.
U međuvremenu završen je još jedan prirodni IVF. Opet ništa, čak na kraju i nije bio IVF već samo AIH i to uzaludni jer je folikul već bio puknuo (opet usprkos štoperici), no ipak smo napravili taj IUI.

Jučer sam zaopočela s pripremama za jesen. Znam da još ovaj ciklus imamo šansu tj. smo imali, nešto sami iskemijati, no želim biti spremna kad/ako M stigne.
U devetom mjesecu idemo na naš drugi stimulirani IVF. Za početak moram dva mjeseca piti kontracepcijske tablete. Koje li ironije! bang No one su dobre jer će se ta dva ciklusa moji jajnici odmoriti. (jupi i ja i jajnici smo u kolovozu na GO )
Da bi bila pripravna jučer sam morala otići po recepte i uputnice.

"Radovala" sam se višesatnom čekanju s brdo trudnica u čekaonici. headbang
U čekaonici kod moje soc. ginićke ravno devet stolica i naravno ja dođem deseta u čekaonicu. Sastav je izgledao: sedam trudnica, jedna starija gospođa i nečije dijete (dečkić od jedno 10 godina).
Da pogodili ste. Moja malenkost je morala stajati jedno sat vremena jer trudnice imaju prednost, stariji i djeca imaju prednost. Drugim riječima:

AKO SI JALOVA TRIDESETGODIŠNJAKINJA ZADNJA SI NA LISTI PREDNOSTI

Normalno da je u međuvremenu bilo pradobranki tako da sam ukupno čekala dva sata. Kod ginićke sam sjedila manje od 5 min. (ispisala je jedan recept, tri uputnice i potvrdu o upravnoj pristojbi), a kod sestre sam pričekala minut dok je prepreglala zdravstvenu preko tri uputnice.
I ne, nemojte se praviti pametni, kod moje ginićke ne pali naručivanje telefonom (sestra ne diže slušalicu), ne pali dođi prvi dan naruči, dođi drugi dan pokupi uputnice kod sestre. Ne kod moje soc. ginićke moraš čekati satima jer ona ne želi biti pisar. Pa čovječe nisam ja kriva što meni treba IVF, a to moram obaviti u bolnici, a za to mi trebaju uputnice!

Zato ako znate negog soc. gin. u Rijeci kod kojega uputnice i recepte mogu naručivati telefonom, SMS-om ili mailom i onda ih samo podignuti kod sestre molim javite mi!
Ili možda tražim previše jer opisujem nešto što spada u kategoriju medicinskog SF-a puknucu

Post je objavljen 29.06.2007. u 12:30 sati.