Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danzametak

Marketing

dream factory

Moj boravak u Amsterdamu vezan je za Cinemaexpo sajam. Veliki igraći koji su se predstavili su Sony, Disney, Warner Brothers, Paramount. Mene je više zanimao tehnološki dio sajma, tako da mi je prvi dan stvarno bio udarnički sa puno okruglih stolova i diskusija, ali nakon toga sam se prepustio Holywoodskoj tvornici snova: Transformers, Surf's up i Die Hard 4.0. Pokupio sam i punu torbu raznoraznih reklamnih pizdarija tipa šalice, privjesci, čaše, satovi i šta ti ja sve znam. Genijalno, ne moram kupovat poklone smijeh

Transformers: preagresivno za mene, iako mislim da ni kad sam bio mlađi nisam volio takve filmove gdje te zvuk i slika naprosto napadaju i tuku ravno u glavu. Hiperaktivnoj djeci će se vjerojatno svidjet, iako mislim da film uopće nije primjeren, ni djeci ni odraslima. Jednostavno je vrlo naporan za osjetila.

Surf's up: crtani film o pingvinima surferima, genijalna stvar, fore su prvenstveno namijenjene odraslima, stvarno sam se dobro nasmijao. Lagana priča bez puno preseravanja, čak su i uobičajeni udio ljubavne zavrzlame sveli na minimum. Kome se dopao Shrek sa svojim novim naoko neobaveznim i pomalo satiričnim pristupom, ovo će se sigurno dopasti.

Die Hard: Ja sam inače veliki fan Brucea Willisa. Od ovog nastavka nisam očekivao puno, uglavnom patetiku i prežvakavanje starih fora (toga je bilo, al to su fore koje ja volim dead), tako da sam planirao samo pogledati prvih 15 minuta i otići. Ali, ne lezi vraže. Film je stvarno na nivou i ispunio je sva moja očekivanja. Bruce je u punoj snazi i duhovit kao i uvijek. Odgledao sam skoro dva sata i stvarno uživao. Kome su se svidjela prva tri nastavka taj neće biti razočaran niti sa ovim.

Za danas dosta, sutra se vraćam pa moram spremit stvari. Slijedeći puta pišem o "prosječnim" turističkim temama: sex, trava i djevojčini najbolji prijatelji.


Post je objavljen 27.06.2007. u 23:43 sati.