Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/evilangel

Marketing

Nakon dugo vremena...lol...

Evo mene nakon dugo,dugo vremena. Nisam vam pisala tjedan i četiri dana. Pa,evo,sad ću vam napisati neke novosti. Prošla budem s 5.
Imam 9 petica,2 četvorke i 1 trojku. Jučer sam bila na svatima od maminog bratića Tomislava. Bilo je baš super,a mladenka tj. Antonija je bila prekrasna. Imala je super vjenčanicu i sve ostalo. Ona mi je do sad najljepša mladenka. Uglavnom,prvo smo bili kod Tomislava doma(100 metara dalje od moje kuće) i bili smo tam od 13 h do 16 h, od 16 h do 16:30 h smo bili kod Antonije,a u 16:30 smo krenuli u crkvu. Svatovi su bili u crkvi Sv. Martina u Virju od kud je Antonija rodom,a kasnije smo otišli na PRC. Tamo su oni unajmili veliki šator. Bilo je više od 200 ljudi. Ja,mama i tata,otišli smo doma tek u 2:15 h,a vratili smo se u 2:30 h. Kad smo došli doma,nismo mogli u kuću jer se kljuć zaglavil u bravi,pa je tata moral razvaliti vrata smijeh. Sad u točno 13:49 h pišem novi post i čekam Miu da dojde k meni. Imam jednu primjedbu na vas,zapravo 2-3.

1.Baš me briga kaj vi mislite o mojoj pozadini na blogu. Važno je da se meni sviđa,a ne vama jer je blog moj. A oni koji mi misle nekaj srat o mojoj pozadini nek si naprave svoj blog i stave pozadinu kakvu oni hoću.

2.Kaj vas briga kaj ja pišem samo o Mii? Pa valjda mi je zanimljivija od vas tj. od i Nike i još jedne osobe na koju se odnosi prošla primjedba. Ja bum na svojem blogu pisala o ćemu hoću,a vama ako se ne sviđa, ne morate mi komentirati. To je moja privatna stvar.

3.Ti,Nika ako mi misliš davati tu neke savjete o tome kakve da si slike stavljam,muziku i pozadinu onda si napravi svoj blog,a ne kaj svima govoriš da je tvoj blog: kiki.blog.hr
I daj molim te nekad si i operi tu tuniku koju nosiš i tajce. Samo da znaš crno ti uopće dobro ne stoji.
A sad Poozzz!!!! wave I puffa mojem Markecu!!!! cerek


Post je objavljen 24.06.2007. u 13:23 sati.