Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/toxic20

Marketing

Stiže Audi - ABT R8

Na osnovi Audijevog supersportaša R8 poznata njemačka tunerska tvrtka razvila je prvi trkači bolid- R8. Od osnovnog izvoda ostala je samo puka osnova. Karoserija je potpuno promijenjena, od upečatljivog prednjeg dijela oblikovanog u stilu Abtovih prerada pa sve do stražnjeg kraja kojim dominiraju četiri nagnute ispušne cijevi, difuzor i krilo
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Osim estetske, ove modifikacije su i aerodinamičke prirode i doprinose perfomansama automobila, kao i činjenica da je mnogo tih komponenti, uključujući i poklopac motora, izrađen od karbonskih vlakana, što ih čini i vrlo laganima. Motor je 4,2 litreni V8 koji, potpomognut kompresorom, razvija 530 KS, što je čak 110 KS od serijskog modela. Tolika snaga prenosi se na sve kotače promjera 20 cola.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Perfomanse su impresivne - za ubrzanje s mjesta do 100-tke ABT R8 treba 3,9 sekundi, a kazaljka brzinomjera zaustavlja se tek na brojki 317km/h.
Ovaj automobil iz snova zasad je samo studija, ali ubrzo će postati stvarnost. Već ove jeseni bit će predstavljen serijski model.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Ej ljudi nemam slike iz Vukovara sa svadbe tak da vam nemogu ništ stavit sorry.

Post je objavljen 22.06.2007. u 18:42 sati.