Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dilemen

Marketing

Na bušotini zamiječena naftna mrlja!

Malo mi je vruće. Osim kad sam na poslu. A to je puno. Tamo mi nije vruće. Jer je firma opremljena modernim sustavom rashladnje prostorija. Popularno se to zove klima uređaj. Bijah lijen prošli mjesec. Pa nisam niti jedan post napisao. A lijen sam jer na poslu moram biti marljiv. A i nekako nisam imao što za ispričati. Sad isto nemam, ali iz puke pristojnosti se javljam.

Dobro, nije da nemam što za reć. Bio sam u Beću pretprošli vikend. Malo u posjet prijatelju, pa malo koncert. Ugodna četiri dana u svakom slučaju. Iako su nam predzadnji dan, tj. noć, pokvarili neki Turci ukravši torbu gospođi Pen. Krenuli smo u potragu za njima, ali nisamo ih našli. Da smo ih našli, ne bi se dobro proveli. Mi, ne oni. Dogodilo se to poslije koncerta druga Ted Lea koji je dobar kao čovjek, a bogami i kao pjevač. Čovjek, iako iz Jamerike, prati događanja na jakoj Eurosong sceni te smo prozborili pokoju na tu temu s njim. Obeć'o je da će doćiiii....

Jučer sam rezervirao karte za Atenu. Krećemo tamo nas trojica viteza sigurno, možda nam se i četvrti pridruži. Zbivanja počinju 14/08 završavaju 26. istog mjeseca. Bit će dobro te najbolje. navodno idemo i na Kretu. Vidjet ćemo. Očekujem puno žderanja, lokanja te još kojekakvih prljavih rabota. Eto, tako stoje stvari. Iedm dalje rintat. Asparagus domenica!


Post je objavljen 21.06.2007. u 17:36 sati.