Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Ninina štafeta

Evo...moja vlastita štafeta...pa da vidimo...hehe:)

1. Omiljeni stih iz neke tebi drage pjesme

Hm...evo od Prljavaca, sa novog albuma iz pjesme "Ne bih te zatajio"

Ako sam te i povrijedio
Ako slagao sam nekada
Ako sam ti srce ranio
Zatajio te ne bih nikada

Ima ih puno puno od Prljavaca i Giba koje bi mogla staviti ali ova mi je prva pala na pamet pa eto..:)

2. Da li bi se radi ljubavi odrekao nečega do čega ti je stalo u životu?

Pa bi, ovisi naravno što, odrekla bi se sigurno osim ako ti nije nešto do čega mi je stvarno jako stalo. Isto tako, ta osoba zbog koje bi se odricala nečega bi trebala znati do čega mi je stalo i ne tražiti od mene da se odreknem nečega što stvarno volim i čega se, ajmo reći, ne mogu odreći. Npr.nikad se ne bih odrekla svog posla, da mi kaže e dušo, ne trebaš ti raditi ja dovoljno zarađujem, tvoj posao je da budeš doma i odgajaš djecu. Kako da ne. Nikad se ne bih odrekla prijatelja jer se možda nekome ne sviđaju. Nikad ne bih mijenjala frizuru zbog nekoga - ili me voliš takvu kakva jesam ili ne. Prije sam uvijek tvrdila da nikad ne bi mogla niti htjela živjeti negdje, a da nije na moru i da nije krk. Sad...ne znam ni sama..:) Godine kažu svoje..:)

3. Neke stvari zbog kojih si ponosan na sebe.

U 4.srednje je ludnica. Matura, prijemni i slične ludorije. Ja sam imala 2 popravna, iz matematike i kemije, uspješno sam to sredila, maturirala s 5, bila sam na 2 prijemna: na učiteljskom - tamo sam upala bez plaćanja, i na turističkom - tamo sam isto upala, ali malo mi je falilo bez plaćanja:)
Mislim da sam na to najviše ponosna. Ponosna sam što sam pobijedila svoj strah od javnog nastupa i uspjela otpjevati i odsvirati pjesmicu iz metodike glazbenog pred svojom sadašnjom godinom. Ponosna sam sobom u vrijeme dok sam ležala 2 mjeseca doma u krevetu dok su me i noga i leđa bolile i što sam sve ostale oko sebe uvjeravala da će operacija bit super, da će sve bit ok. Imam osjećaj da se ja jedina nisam bojala toga:) Ponosna sam na sebe kao osobu što se tiče nekih osobina...Eto...uglavnom to. :)

4. Tvoja najveća vrlina i najveća mana.

Najveća vrlina hm...mislim da je to dobrota. Dobra sam osoba...to bi eto stavila na prvo mjesto...A najveća mana....heh:) manjak samopouzdanja.

5. Osoba iz tvog djetinjstva koja je imala veliki utjecaj na tvoj život.

To bi bila teta Katica. Naša bivša gazdarica, dok smo još bili podstanari. Sada ima 80-ak godina i još se dobro drži. Voljela sam s njom popričati, družiti se u vrtu, razgovarati o cvijeću i slično..I danas se sjećam nekih njenih riječi..ono što je njoj rekao njen učitelj...ne sjećam se točno cijele misli, dio se sjećam samo...:) Mogla bi otići do nje, pa je pitati..heh:)

Evo, to bi bilo to od mene:) Proslijeđujem je svima:) Svi koji je žele preuzeti naravno:) Uživajte:)

Da...javio mi se moj, ajmo reći obožavatelj. Začudo, ovaj je mojih godina, tako nekako, nisam sigurna.
I postao mi je tlaka. Jučer me nešto pitao da kako mi funkcionira veza na daljinu, koliko često se vidimo bla bla, ja sam rekla da nemam novaca na mobu, napisala da se vidimo često i da nam je super. I nije se javio otad:D
No, štafetu ostavljam svima, pa tko želi super, ako se nekome neda nema veze:) Već sam vam previše toga u kratko vrijeme zadala:D

Estera: Ja imam ispit iz dječje u srijedu, al mi nemamo skriptu, nas pita 2 knjige koje sam izabereš i to je to.
Ne radi nam krčka knjižnica još, oni čekaju ministra da je svečano otvore. Ma ajd molim te, a već 3 mjeseca je zatvorena ne možeš niš..a oni čekaju ministra, ko da ne mogu radit i bez njega, pa nek je svečano otvaraju kad već...cccc...
Danas radim..od 6 i pol do 10 i pol...yey...zabavit ću se uz story i skriptu iz odgoja djece:D A prije toga ću si kupit u pekari nešto jestivo..:)


Post je objavljen 21.06.2007. u 16:55 sati.