Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strejt

Marketing

Odgovor:Sami u svemiru

ej nismo sami u svemiru tj barem nismo bili... zapravi mozda su ostale civilizacije izvršile kolektivno samoubojstvo kada su saznali kakvu civilizaciju imaju u susjedstvu... vjerojatno su mislili bolje da se sami uništimo nego da nam Bush uvede demokraciju :)
ja sam o tome dosta razmišljao i nikako da se odlučim između nekoliko teorija...
1.teroija zavjere (ima nešto ali je nekome u interes da nam maže oči)
2.paranoja (sami sebi lažemo i ubacujemo fotke i namještamo video clipove)
3.zbilja nikog nema ( sve je prazno poput sahare ili zbog udaljenosti u svemiru nikada nećemo doći u kontakt)
4.čuvanje i nemješanje sa inferijornijim civilizacijama (čekaju da se razvijemo do njihovog stupnja pa da onda komuniciraju)
5. planet majmuna ( možda smo za njih divlje životinje i zašto bi nas shvatili ozbiljno ipak ratujemo sami protiv sebe ubijamo se... šta bi tek njima napravili kad bi nas naoružali...ipak smo labilni vode nas osjećaji i novac...)

e da ajmo reći da imam od 3 -5 svjedoka (koji su to spremni to priznati sebi i drugima) o čudnim zbivanjima iznad Gakova, Čerkezovca i Virovitice(sve su to vojni objekti)... čudna prelijetanja bez zvuka ali bez svijetla objekt jedva da se raspoznavao od okoline...inače kazu da su mjesec sjevernjača i venera najveći objekti na noćnom nebu...e pa ja sam vidio nešto veće i uz kontrolirane manevre i definitivno nije odgovaralo položaju gore navedenih... radnja se događala 2003g u razdoblju od 5 do 7 mjeseca...

Post je objavljen 21.06.2007. u 02:01 sati.