Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framahr

Marketing


Braćo i sestre, Gospodin vam dao svoj mir!
Nakon nedavnog nacionalnog susreta u Rijeci na Trsatu, radostan sam što vas mogu pozvati da kao nacionalno bratstvo Frame ponovno iskusimo radost zajedništva i susretanja u Gospodinu.
Za neke od vas je Hod Frame nešto sasvim novo, dok oni koji su ga već iskusili znaju da se radi. Naime, kroz nekoliko dana u bratskoj povezanosti hodamo na putu pripreme za hodočašće u Asiz i milost slavlja potpunoga oprosta. Na ovom Hodu razmatrat ćemo, pojedinačno i u skupinama, teme odabrane iz povijesti Izbranoga naroda koji treba proći čišćenje kroz pustinju. Pustinja je mjesto susreta s Bogom. Isto tako prateći život svetoga Franje, pratimo Franjin put od zatvora u Peruđi, susreta i života s gubavcima gdje počinje pobjeđivati samoga sebe i upoznavati Božje milosrđe, sve do mističnog iskustva na La Verni gdje prima svete rane.
Ovaj Hod nas poziva na produbljivanje našega iskustva predanja u stvarnost Božje ljubavi i dobrote, na milosrdno djelovanje u bratstvu i okruženju života.
Neka nam svima bude blagoslovljeno i radošću ispunjeno ovogodišnje hodočašće prema Asizu i svetim franjevačkim mjestima. Dobro došli!
Lovro Sučić, nacionalni predsjednik

Post je objavljen 01.03.2007. u 03:38 sati.