Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aldaron

Marketing

...........................

Niš posebno bilo ovaj tjedan. Pal kolokvij, položil dva ispita. Ful mi bed kaj jučer nisam išo u route na Problem child, al fakat mi se nije dalo ić. Al danas idem na Rokajfest. Zapravo, ni na to mi se neda ić. Postal je to skupi sport: 50kn, + pive. Brijem da bi mogo uskoro bit diskvalificiran iz takvih "natjecanja". Idem samo zbog Hard Timea, i zato kaj budu od ponoći do zore svirali tribute bendovi AC/DC, Led Zeppelin i ZZ Top.
Kad bolje razmislim, istu tu ziku mogu svaki dan čut u routeu, i to besplatno!!!!!!!!. Kaj duže pišem ovaj post, sve mi se manje i manje ide dat 50kn za rokajfest (ionak, tam ima najmanje rocka, sve hrpa hipija (prisutni se isključuju) i metalaca (prisutni se isključuju), a muzika: Edo maajka, elemental, Heroina,TBF,...pa kaj je to možda rock?!)
Baš sam sad gledal od Monti Pajtona "Smisao života", pa ak mi možete u kratko reć kaj vi smatrate smislom života, a ak vam se neda pošaljite prazni komentar, il tak nekaj. A dok se bavite komentarima možete si poslušat ovu ljepu pjesmicu.
Pozdraf!!



P.S. ak se neko uvrijedi čitajući moje postove, ja se preduboko ispričavam, al oni koji me znaju, znaju da volim vrijeđat ljude koji nisu ko ja. Što znači skoro svi na svijetu, tak da nema beda....kaj ne?

Post je objavljen 16.06.2007. u 11:19 sati.