Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/quisutdeus

Marketing

preklinjem: Molimo za Svećenike!

O Marijo, pozdravljam Te, po Srcu tvoga ljubljenoga Sina, kao bijeli ljiljan Prestvetoga Trojstva;ponizno Te molim, žrtvuj Vječnom Ocu one dragocjene kaplje Krvi i Vode, koje su potekle iz Srca Isusova, kao molbu i žrtvu da pošalje Crkvi mnogo svetih svečenika i revnih redovnika.

O Marijo, moja najdraža Majko, molim Te, po Mukama i Smrti svoga Sina, prikaži Vječnom Ocu Krv svoga preljubljenog Sina za svećenike i redovnike kji trpe u Čistilištu.

Amen!


Molitva za oslobađanje od zla i đavolistkih utjecaja

Odlazite zli dusi u ime Trojedinog Boga, Oca, Sina i Duha Svetoga! Ne gledajte, ne slušajte, ne zbunjujte, ne zavađajte, ne naškodite, ne sputavjate, razvežite verige! Gospodin Bog naš, Vaš Gospodar, neka vam zapovijedi: Odlazite i ne vračajte se ponovno u Ime Oca, i Sina i Duha Svetoga! Amen!

U Ime Isusa neka odstupi sve što dolazi od zlog neprijatelja!



U povodu svih ovih tužnih događaja oko vel. Drage Ljubičića, izražavam svoje gađenje i veliku tugu, ukoliko su optužbe istinite. Takav grijeh u Nebo vapije! Ali i svi oni koji su znali za takove čine, a nisu reagirali, neka vam Svemogući Bog naplati vaše propuste!

Ukoliko se pokaže da optužbe nisu istinite, neka se Bog smiluje svim tim familijama, toj nikad dovoljno zaštičenoj dječici, novinarima i svima koji su mislima, svojim djelima i propustima sudjelovali u svemu ovome!

Neka Svemogući Bog donese istinu na vidjelo, neka se krivac ako je kriv optuži, neka se u srca povrijeđene dječice vrati mir, i neka Isus Milostivi zacijeli njihove rane, ako je sve istina.


Post je objavljen 15.06.2007. u 09:34 sati.