Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Režija: Puko Road Fest, puko Pure 007... sve je puklo!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us

Zrenjanin - Kao što se znalo od samog početka, sve što je najavljivano od Dragana Vujina – Režije a vezano za virtuelne festivale Road fest, Pure oo7 ili kako već.. koji su najavljivani u Zrenjaninu je puklo. Definitivno i zvanično.

Razlozi pucanja: Sjebala nas SO Zrenjanin, sjebala nas prinudna uprava… Svi predstavnici SO Zrenjanin i institucija SO Zrenjanin sau nas opstruirali, sem Gorana Kneževića, Milana, Nikole i Marice. Sjebo nas međunarodni pravilnik o sportu and entertainmentu, sjebala nas Vojska Srbije i njihovo strelište, sjebale nas resorne institucije AP Vojvodine, sjebale nas resorne institucije Republike Srbije, sjebalo nas Ministarstvo Kulture, Ministarstvo Turizma i Ministarstvo Finansija, sjebalo nas JP Cistoca i Zelenilo, JP Vodovod i Kanalizacija, EPS – Elektrovojvodina i Ministarstvo Unutrasnjih Poslova. Sjebo nas Majkl Leng i njegov Vudstok!

Neki od komentara na Maniacu i Kojotu:

- Uahahaaaa, ej, ako stvarno dodju, onda ce mozda i komentatorima na maniacu konacno poci za rukom da napisu nesto duhovito.

- Ej lajavi krelci, a sta ako uspe i dovede bar neke od najavljenih? Ajde ovi sto su uvek spremni da se izdrkavaju na svakoga da se svecano obavezu da ce Reziji da ciste cipele dva meseca u slucaju da ostvari bar 40 posto od najavljenog. The deal?

- Siguran sam da cete vi, dok svi bendovi budu svirali, ovde cetovati i pisati "kakva laz"

- Mozete da mrzite - svoj grad, Srbiju, svakog onog ko uspe u zivotu da ostvari neku zamisao. Ali Road Festa ce biti. Bice to jedan od najvecih festivala u Evropi. On ce biti odrzan u Zrenjaninu. A lajavi krelci ce gristi prste i zuteti od zavisti kao golumi i hijene u svojim rupama…

- BTW...proradio site...deluje cudno..ali opet...mozda nesto i bude...


Post je objavljen 15.06.2007. u 08:41 sati.