Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vstsi

Marketing

Uvjeti za upis više godine

Na temelju članka 42. Statuta Veleučilišta u Šibeniku, Stručno vijeće na svojoj 4. sjednici održanoj dana 28. svibnja 2007., donijelo je slijedeću



ODLUKU
o uvjetima za upis u više studijske godine
u akademskoj godini 2007./2008.



Utvrđuju se uvjeti za upis u više studijske godine u akademskoj godini 2007./2008. na Veleučilištu u Šibeniku kako slijedi:

1. Studenti dodiplomskog studija Turističkog i Informatičkog menadžmenta na Odjelu menadžmenta, koji su bili upisani u III. godinu studija, ostvaraju pravo bezuvjetnog upisa u IV. godinu dodiplomskog studija u akademskoj godini 2007./2008.
Da bi studenti ostvarili pravo upisa u IV. godinu dodiplomskog studija, moraju imati uredno ovjerene semestre i do kraja upisnog roka testiranu III. godinu studija.

2. Studenti koji su bili upisani u akademskoj godini 2006./2007. u I. godinu preddiplomskog stručnog Upravnog studija, studija Prometa i studija Menadžmenta, ostvaruju pravo za upis u II. godinu studija, u akademskoj godini 2007./2008., ukoliko su do kraja upisnog roka ostvarili 43 ECTS bodova iz I. studijske godine.
Da bi studenti ostvarili pravo upisa u II. godinu preddiplomskog stručnog studija, moraju imati uredno ovjerene semestre i do kraja upisnog roka testiranu I. godinu studija.

3. Studenti koji su bili upisani u akademskoj godini 2006./2007. u II. godinu preddiplomskog stručnog studija Menadžmenta, ostvaruju pravo za upis u III. godinu studija, u akademskoj godini 2007./2008., ukoliko su do kraja upisnog roka ostvarili 101 ECTS bodova prema odgovarajućem programu preddiplomskog stručnog studija Menadžmenta i imaju položene sve ispite iz predmeta I. studijske godine.
Da bi studenti ostvarili pravo upisa u III. godinu preddiplomskog stručnog studija Menadžmenta, moraju imati uredno ovjerene semestre i do kraja upisnog roka testiranu II. godinu studija.

Privremeni dekan
Prof. dr. sc. Marko Radačić






Eto kolege, sad je sve jasno oko uvjeta i ECTS bodova.
Knjigu u ruke i učite :)

Sretno na ispitima mah




Post je objavljen 11.06.2007. u 19:31 sati.