Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neasims2

Marketing

Kako downloadati

Prije nego počnem objašnjavati o downlodanju,tila bi vam preporučiti još jednu super stranicu.
>Simplystyling.de
pa možete po njoj vježbati downloadanje


KAKO DOWNLOADATI

To nije nikakav problem,premda se tako čini. I ja sam imala problema na početku jer nisam imala pojma, stoga-evo pomoći
(možda bi bilo dobro da otvorite stranicu koju sam preporučila i po njoj pratite navedene korake)

1.KORAK Kraj svake kreacije nalazi se ikona "download". Odaberete kreaciju koja vam se sviđa i stisnite download (u slučaju stranice piše "skin",ali nemojte da vas to zbuni-samo kliknite skin ispod odabrane slike)

2.KORAK Sad vam se otvara prozor file download, u njemu kliknite "OPEN"

3.KORAK Otvorio vam se novi prozor u kojem se nalazi lista fileova. Označite ih sve (držite shift i kliknite na prvi i zadnji file) i stisnite "EXTRACT"

4.KORAK Kada ste stisnuli extract otvorio vam se novi prozor, u njemu (di piše folders) je mali prozorčić u koje kliknite redom ovako "MY DOCUMENTS-EA GAMES-SIMS2-DOWNLOADS"

I to vam je to. Nadam se da vam je bilo lako i uspiješno.

Evo dodala sam i slike da vam bude još jasnije:
Dakle kada kliknete Download otvori vam se ovakav prozor,izaberite open:



nakon toga označite sa shift sve filove:



Zatim extract to:



my documents/ea games/the sims2/downloads



i to je to. Stvari su vam u igrici


DOWNLOAD MESHA

Postoji mogućnost da vam se neke od skinutih stvari ne pojave u igrici. To je zato jer niste downloadali mesh. Mesh je nešto kao skelet, i on vam je potreban.
Kod većine kreacija piše vam "MESH INCLUDED" i to znači da ga netribate downloadat posebno jer je on sadržan u fileovima (pogledaj gori kod normalnog downloadanja). ako pročitate te fileove vidit ćete jedan koji se zove mesh.
Dakle,ako vam piše mesh included nemojte se zamarat meshom i dawnloadajte normalno.
Za početnike ovo vam je siguran način da ste dobro downloadali.

Ako kraj slike postoji oznaka "MESH" ili "DOWNLOAD MESH" morate kliknit na to,a postupak je isti kao i Gore navedeni način dawnlodanja(Prati korake).

Može vam se pojavit još jedan problem,a to je ako kliknete na "mesh" ili "download mesh" da vas odvede na drugu stranicu na kojoj se mesh nalazi. Tad imate 2 mogućnosti:
Prva je da na toj novo otvorenoj stranici nađete potreban mesh (komplicirano) i downloadate ga,a
druga mogućnost (jednostavnija) da odustanete od downloadanja takve kreacije. Druga mogućnost je bolja za početnike,dok neshvatite i malo se ispraksirate sa downloadanjem.

Za detaljnije objašnjenje o Meshu prošitajte post "Što je Mesh"

SIMS2PACK FILE

Ima još jedna bitna stvar-nekada kada downloadate namještaj,pločice,tepihe...oni nisu zapakirani u normalne zip i rar datoteke nego u tzv. Sims2Pack fileove. Dodala sam slike da vidite kako izgledaju, plave su boje i ako pogledate u svoj downloads folder primjetit ćete da vam je sve u zip ili rar-u tako da ćete ove packove plave boje lako uočiti ako ih imate downloadane.
RAditi s njima je jako jednostavno-kada vidite tu ikonicu kliknite na nju 2 puta brzo i otvorit će vam se prozorčić,u njemu kliknite na install, zatim ok i gotovo....instalirano je u igricu.
Evo slikica da vam bude jasnije:

Ovo plavo je ta ikonica


Kliknite 2x brzo na ikonicu


Otvori vam se prozor kliknite install


Odaberite OK



I još neke napomene:
-Ako nemate folder downloads,napravite ga sami i to u MyDocuments/EA Games/The Sims2/ Downloads

-Da biste bolje organizirali svoje stvari u tom folderu možete napraviti podfolder npr Build, Hair, Objects...U podfoldere možete spremati sve osim odjeće,odjeća nesmije biti u podfolderu jer se inače neće pojaviti u igrici....DAkle npr podfolder Hair će se nalaziti u MyDocuments/EA Games/The Sims2/Downloads/ Hair

I to bi bilo to o skidanju,ako nešto niste shvatili ili vam triba pomoć ili dodatno objašnjenje,javite se.Ali stvarno nije komplicirano.(i da nemojte se čuditi ako se neke stvari koje ste skinili ni ne pojave u igrici-to je moguće da je kreator nešto krivo napravija)
Nadam se da sam vam pomogla,pozdrav svimawave





Copyright © NeaSims2, 2008.
Zabranjeno kopiranje i objavljivanje posta na drugim blogovima. Dopušteno jedino ako se napiše da je s ovog bloga i doda moj link. U protivnom obavještavam administratora





Post je objavljen 11.06.2007. u 11:46 sati.