Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljevakinja

Marketing

I ja ću biti kul i imati Hello Kitty bra.

Zar su dani tako brzo prolazili da je već prošlo deset dana od prošlog posta? S jedne strane idu sporo, a s druge tako brzo. U ovo vrijeme svi pizde i jedva čekaju ljeto i kraj škole. I ja jedva čekam to ljeto a bit će mi puno obveza.
Prvo ta praksa glupa, na internoj. Koliko god sam se bila veselila prošloj ljetnoj praksi na dječjoj kirurgiji, toliko se ovoj sad ne veselim. Pogotovo radi interijera te zgrade interne. Grrr, meni je interijer jako bitan.
A nakon prakse ne znam. Voljela bih ići na more, no sumnjam da ću ić. Jedino ako se desi čudo. A meni koju uvijek prati bad luck čuda se ne događaju.
No jedno je sigurno što ću raditi – učiti kemiju, biologiju i fiziku radi prijemnog. Neki se pripremaju već od prvog gimnazije, a ja iz medicinske tek sad krećem. Ima vremena, da, da. U ovo vrijeme dolazim u dileme u vezi budućnosti. Ispitujem se ne samo za prijemni, već i za to kako je na faksu. Kakvi su profesori, kakvo je gradivo, kako je to biti student medicine? Neke ljude to ne zanima, već čekaju da sami vide kako će to biti, no ja se želim raspitati za šta ja to dajem 12000 kuna, da na kraju ne ispadne da je to bio zajeb. Prvo ću sve saznati, a onda dati te silne novce. Inače mislim dati sve od sebe. Potruditi se da pod praznicima naučim te glupe osnove, a kasnije na pripremama razradim sve ono što će biti na prijemnom. Ne upadnem li, bit će sav taj trud uzalud. A upadnem li.....trudit ću se da ne roknem odma prvu godinu.
I onda dolazi taj maturalac u ne dragu mi Češku. Jedino se veselim mogućnosti da ću si moć kupit Hello Kitty grudnjak u H&M-u. U Hrvatskoj nigdje nisam vidla Hello Kitty grudnjak, a sigurna sam da tamo toga ima. Jeeej, ajm sou hepi!! Znam da će se na maturalcu naš razred podijeliti u grupice kao i inače, no nadam se da će meni s mojom grupicom biti lijepo....i da se neće cijeli maturalac svesti na pijančevanje jer mi to nije provod. Ja bi kupovala. Naravno, to će biti moguće kad osvojim onih 12 milijuna kuna koji čekaju samo na mene. Znam. Buahaha.
I prestajem žderat onolko krvavih čokoladica!! Pokušavam prestat s grickalicama skroz. Jedem samo zdravo. A ono si šta jedeš.
Pa evo vam slika onog što više nikad neću jest (nažalost, al ne):
Image Hosted by ImageShack.us
Kmee=(

Post je objavljen 10.06.2007. u 12:08 sati.