Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wildcat6

Marketing

ZAKON BRAĆE

Skoro pa cijela Hrvatska prati ovu najpoznatiju seriju "Zakon braće" svi jedva čekamo nedjelju i ponedjeljak kako bi otkrili nešta novo.Zakon braće (izvorno Prison Break), američka TV serija, koju je Fox Broadcasting Company premijerno prikazala 29. kolovoza 2005. Serija govori o čovjeku osuđenom na smrtnu kaznu za zločin koji nije počinio, te o nastojanju njegovog brata da ga spasi. Seriju je producirao Paul Scheuring.21. kolovoza 2006. započela je druga sezona serijala u SAD-u.U Hrvatskoj je serija (prva sezona) počela u rujnu 2006. na RTL televiziji pod nazivom "Zakon braće." Na programu je nedjeljom i ponedjeljkom u 21 sat. Traje 60 minuta.
Uloge:
Slika hostovana na Fotorola.com
Dominic Purcell kao Lincoln Burrows
Wentworth Miller kao Michael Scofield
Peter Stormare kao John Abruzzi
Robin Tunney kao Veronica Donovan
Amaury Nolasco kao Fernando Sucre
Marshall Allman kao Lincoln "L.J." Burrows, Jr.
Wade Williams kao Brad Bellick
Paul Adelstein kao Agent Paul Kellerman
Robert Knepper kao Theodore "T-Bag" Bagwell
Rockmond Dunbar kao Benjamin Miles "C-Note" Franklin
Sarah Wayne Callies kao Dr. Sara Tancredi
William Fichtner kao Alexander Mahone

Uff,i ja jedva čekam sutra da pogledam novu epizodu.
Nadam se da vam se svidio post jer stvarno nisam imala ideju sta da pišem,zato sam i u prošlom blogu napisala da pravim stanku.A evo vidite ipak napisala post,to je zato jer ste m stvarno obradovali sa komentarima,volim vas!Sada vas obavještavam da se ta stanka prekida te da ću pisati postove i dalje vas komentirati!Vjerovatno svatko ima svog fana u toj seriji pa na ovoj tabeli možete glasovati za njega:

Onaj tko bude imao najviše glasova pišem post o njemu,tako da ga nebi tebali propustiti.Vidim da vam se zadnji put igrica svidjela pa sam odlučila staviti još malo jer vam je ova možda već dojadila.Igrice možete pronaći u box-u.Nadam se da će i ovaj post biti prepun komentarima,da vas napomenem da ja uzvraćam komentare koliko gad ostavili,samo se nemojte naljutiti,kao i sto sam navela u prošlom postu,ako nestignem taj isti dan!Eto to je bilo nesta od mene,nadam se da sam uzela zanimljivu temu za pisati i da ćete ostavljati svoje komentare,čitamo se!
Love ya!


Post je objavljen 09.06.2007. u 10:51 sati.