Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hermionag

Marketing

Kao prvo evo jedna slika:
Paris Hilton i Tinks u zatvoru
Image Hosted by ImageShack.us
Kao drugo evo jedan ulomak iz moje pričice:
Introducing mr. Weasley and mr. Weasley
Ustala sam u pet ujutro, kako bih se što bolje spremila i izgledala što ljepše, jer ipak idemo u Zakutnu ulicu. Tko zna, možda sretnemo kojeg zgodnog, mladog čarobnjaka.
Hermiona se probudila 5 min poslije mene, a Ginny je još spavala. Drmnula sam ju, ali nije reagirala. Pošto nam je ovo skoro već ritual, lupnula sam ju rukom po donjem dijelu kralježnice (pozadini) i uz mrmljanje se i ona napokon ustala. Zamahnula sam svojom svijetlo-smeđom kosom oponašajući svoju sestru i natjerala cure, na jedan veliki osmijeh. Puffy (tako ja zovem svoju Flekicu) je ušla u sobu i nezadovoljno pogledala moje crvene pramenove, pri dnu kose.
«Samo jedan potez čarobnih štapićem,»nostalgično mi ona zaprijeti «Kao u stara kad sam te bojala u ružičasta i šišala na irokeza! Sjećaš se?»
«Ajde ne glumi Njemicu!» odvratim joj «Ista si kao i gospođa Weasley prema svojim sinovima! Ona ih želi šišati i ti mene želiš šišati!»
Ljutito se udaljila iz sobe, lagano poskakujući (od ljutnje) i mahnito zabacujući svoju plavu kosu.
Pogledala sam se s curama i sve tri smo se bacile na krevet pucajući od smijeha. Omiljena nam je zabava bila sprdanje moje sestre. Znate ljudi, bilo je stvarno teško odrastati s njom. Stalno je zamahivala tom plavom kosom i pravila mi inat, ali zapravo je bila baš dobra cura. Kad sam bila manja bila mi je totalni uzor, ali sam onda odrasla i izgubila želju za kopiranjem.
Pa nije ni ona tako idealna.
Jao, sad samo jedva čekam da vidim braću Weasley u punom izdanju! Nadam se da su svi zgodni kao Bill i Ron!
Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahaha!
Pozzzzzzzzzzzz!


Post je objavljen 04.06.2007. u 19:57 sati.