Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdvirje

Marketing

9.- ti SUSRET MLADEŽI HRVATSKE I SLOVENIJE

Dana 02.06.2007. (subota) s početkom u 10.00 održan je 9.-ti susret mladeži Hrvatske i Slovenije. Na susretu je bilo 55 ekipa mladeži od 12 – 16 godina, a našu županiju su predstavljale ekipe DVD-a Virje, DVD-a Koprivnica i DVD-a Draganovec.



Virje s voditeljem Mariom



DVD Virje s voditeljem Goranom



DVD Koprivnica



DVD Draganovec

Iz nama susjedne županije Virovitičko Podravske sudjelovali su DVD Turnašica, DVD Kladare i DVD Velika Črešnjevica.
Ekipe su se natjecale u dvije discipline, izvođenje vježbe sa preprekama i vatrogasne igre.


U Vježbi sa preprekama pobjednici u muškoj konkurenciji su DVD Gornji Kučan, inače prvaci Hrvatske te su i na natjecanju prikazali da su spremni za olimpijadu u Švedskoj. Drugo mjesto je zauzela ekipa iz susjedne nam Slovenije PGD Tepanje, a treči su natjecatelji iz DVD-a Kašina. Iz naše županije su najbolje plasirani DVD Draganovec na 8-om mjestu pa DVD Koprivnica na 10-tom mjestu dok je DVD Virje zauzelo 14-to mjesto. Iz susjedne nam Virovitičko – Podravaske županije DVD Kladare su 11-te, a DVD Turnašica 30. U muškoj konkurenciji je nastupilo ukupno 31 ekipa. U ženskoj konkurenciji su nastupile 24 ekipe, a prvo mjesto zauzele su natjecateljice iz DVD Garešnički Brestovac, druge su PGD Čušperk, a treće DVD Žažina, dok su na četvrtom mjestu prvakinje Hrvatske DVD Brestovečki Jalševec.

U Vatrogasnim igrama nastupilo je 32-je muške ekipe, a najbolje su se snašli članovi DVD Šibenik i zauzeli prvo mjesto. U ženskoj konkurenciji bilo je 24 ekipe, a najbolje su članice PGD Čušperk.

Piše: Goran Matoničkin


Post je objavljen 03.06.2007. u 23:31 sati.