Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/charisma1

Marketing

We don't need no education

Uhvatio me podnevni umor. Nedjeljni podnevni umor. Bash sam za nishta...
A ko bi i imao energije nakon nochi pune alkohola, plesa i svacheg drugog. Da... ova noch je bila naporna. Najbolji frend slavio je rodjendan i bili smo kod njega u vikendici. Bilo je super!
Vecher i noch proshle su jako dobro. Pocheli smo laganim roshtiljanjem i slabim gemishtima. Naravno usput do kraja pojachana muzika... Majke, Laufer, Led Zeppelin... muzika je bila dobra, naravno!
Nakon obilne vechere, pochela je prava feshta. Zalijevali smo se alkoholom doslovno. Cherry je tekao kroz moje grlo kao voda... Rakija je bila obavezna... (bljaaak)
Kad smo se svi nalijali, nije nam bilo kraja. Prepustili smo se muzici i plesali po sobi... Mislila sam da che se svaki chas vikendica srushiti!

Image Hosted by ImageShack.us

Poslije ponochi... negdje oko 1h, povukli smo se ja i on malo u sobu. Prepustili smo se njezhnostima i samo uzhivali! Proveli smo zajedno nevjerojatnu noch. Toliko smo uzhivali jedan u drugome...
Bili smo u sobi do 6h ujutro. Zaspali smo goli. Zagrljeni. Spojeni u jedno. Bilo je predivno!

Image Hosted by ImageShack.us

Ujutro smo uz kavicu razradjivali dojmove. Budjenje je bilo oko 10h, a doma smo odlazili u podne. Bilo je ludo. Josh i ujutro smo svi bili lude volje. Chishchenje je chak bilo zanimljivo... :))
Bash mi je pasao tako jedan ludi vikend, malo da se ispushem, poshto me shkola totalno gushi i jedva chekam samo da zavrshi!! Jedva chekam!!



Post je objavljen 03.06.2007. u 16:44 sati.