Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cetvrtif

Marketing

THANKS FOR THE MEMORIES

Generacijo moja!
Bilo je predivno...Okružena gotovo odraslim ljudima koje sam jedva prepoznala (svi ste super izgledali) kroz glavu su mi prošle 4 godine prepune svakakvih doživljaja (barem nam nikada nije bilo dosadno), sretnih, tužnih, frustrirajućih, srcedrapajućih...Tek mi je tada sinulo da se u 9. mjesecu više ne vraćamo u dobro nam poznate istrošene klupe i da nema više 4.f ... Već mi sada falite iako smo si svi obećali da se nećemo zaboravit i da ćemo svaki petak i subotu u 15 do 9 poharat tornado (iako je to tehnički mercator), ali ne znam...Nekako to nije isto.Nećemo više doživljavat Mojcina nekontrolirana smijanja, Smoljakove bisere, bezuspješno traženje Mljeta po karti, inovativne zadaćnice, Erdeljkine bajke, neću više imat kome davat instrukcije...Ove četiri godine bile su mi jedne od najljepših u životu, sa svim dobrim i lošim što se dogodilo.

A što se tiče maturalne večeri, bilo je prejebeno.Puno plesa, malo vina (kod nekog i malo više), puno barenja, puno fine hrane (dio je završio i na Matesu), puno dobrih prijatelja (što je i najvažnije).
Uglavnom, velika pusa svima kiss jer ste mi svi prirasli srcu i znam da je post malo patetičan, ali kao što naslov kaže...

Toliko od mene...
Pozdrav od Katarinšen

Post je objavljen 03.06.2007. u 12:41 sati.