Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aldaron

Marketing

...i tak...



Ovaj tjedan baš i nije bil nekaj turbo zanimljiv. Pisal kolokvij iz stanovništva, pa valjda sam ga dobro napisal. Riješil sam se tjelesnog (jupi!, uzdah).
Sam da kažem onom liku kaj me tražil da mu dam slike s koncerta od maidena: pa ko još razuman ide na koncert s fotićem i kamerom; pa di ih stavit kad pogaš, skaćeš, il kad moraš u jednoj ruci držat pivu, a drugom se po guzi čohat?! pitam te ja? No, gle, imo fotić il nemo, ionak nejdem u ljubljanu na maidene, jer imam gro ispita sljedeći tjedan. Još od drugog mjeseca sam znal da nebum išo, al držalo me to do neki dan, kad sam konačno shvatil da nejdem jer nebi bilo pametno (za moju famoznu buduću karijeru). žišku?
Zahvaljujem se svima kaj su komentirali postove.
"Svečano izjavljujem da onaj koji mi pošalje 12 komentara dobiva link na mojem blogu". E, a sad slijede ona sitna slova: ne broji se ak neko odjedanput pošalje 5 milijardi komentara, kolko god ih pošaljete ja brojim kao 1 (je rigorozno, al to je moj kriterij), i druga stvar, fašističkim blogerima ne uvažavam komentare (...al sam im zahvalan kaj mi ih šalju...).
Molim da mi komentirate ovaj filmić koji sam pustio s ovim postom, o LOTR-u. Mislim, pa jebemu, fakat bi bilo manje žrtava da je ovak išla priča, a ne dok su pametnjakovići pješačili, kaj vi mislite? pozdraf!!!

Post je objavljen 02.06.2007. u 13:41 sati.