Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bilmezidilber

Marketing

!!Budala!!

by Matej

Ovom prilikom bi zamolio budalu koja mi je ovu stvarcicu ostavila ispod auta te je iz samo njemu poznatih razloga spojla s akulumatorom i sistemom za paljenje
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
ljepo uzme i nosi kuci isto tako kako ju je i donio.
Naime ja sam nekoliko puta pokusao da to utrzim ali neide, prvo sam je pokusao progurati Mehi ciganu ali on se nesto izmotavao kako nema kesovine te da te stvari neidu u posljednje vrijeme mada ja(a garant ni on) neznam sto je to.
Nakon sto nisam uspio radit biznis s Mehom a ako Meho nesto ne otkupi garant nece nitko odlucio sam to pokusat proturit bar u staro zeljezo.
Nakon 2 sata utovarnja traktor me jos 3 sata zajebavo s alnaserom.
Na otkupnoj stanici radi Pero Karburator zvani Okidac , pero je jos za onoga rata bio u partizanima bijo je tkz. miner navodno je bombama kucne izrade dizao mostove i Njemce u tri.... te tamo zaradio taj opaki nadimak (iz partizana izbacen zbog devijantnosti)!
Nakon dolaska u otkupnu stanicu zamolim Peru da mi pomogne istovarit tu pizdariju stagot da je (zapravo je on trebao istovarat a ja drzat gas na traktoru jel ako crkne traktor necu do prekosutra kuci)
no dok je Pero Okidac ugledao moju robu poceo je bezglavo bijezat kao da ga 100 popova ganja u nepoznatom smijeru.
I tako ja sjedim na traktoru Pero vec debelo odmako skoro se ni nevidi i kontam ja nema Pere ko ce mi dat potvrdu za istovar , a bez potvrde nema love ,a bez love neidem kuci nisam se djabe tu 6 sati zajebavao .I tako ja gledam to sta vec je i zbog opakog oblika nn predmeta zakljucim da bi to mogo biti zirometar s najmodernije Hrvatske rakete Kralj Tuđban koja je prije par dana bila lansirana s Lušca.
Pa ako je predam policiji mozda daju nekakvu nagradu i tako ja stinem kuplung ubacim traktor u prvu i lagano krenem prema stanici mup-a(mega ustaske policije). Dojdem tamo traktor i prikolicu lagano natjeram na rikverc njima u dvoriste (parkiro ko iz puske) kad neki do zuba naoruzan mupavac dreku BOMBA BOMBA ma reko di bomba ja dono raketu da uzmem nagradu ,skupilo se tu njih puno dvoriste , opkoljavaju mi traktor kazem ja sam sebi mora da ovo vrijedi puno para pa to oni meni oce drpit i dic lovu umjesto mene al nije matej budala i tako ja opet stisnem kuplung i ovaj put odma ubacim u drugu i sturu kuci, sakrijem traktor prikolicu i tu pizdariju u prikolici iza stale i sjednem praivm se da gledam tv.
Kad za jedno cirka 3 sata dolaze neka dvojica po mene i tvrde da su iz SOA-e(Sigurnosno-obavještajna agencija (skraćeno SOA))Priveli oni mene na sesnajst satno ispitivanje , puno dosadni decki al znaju da pice po bubrezima da je to jezivo.Al ja sam samo uporno ponavljao "ja nisam nevin ja sam neduzan". Nakon dolaska kuci puko mi kurac za sve pa i za biznis tako da ova budala sto mi ostavila to sranje slobodno neka dojde i neka nosi dajem dzabe.!(samo neka pozuri vec imam neku ponudu od nekih muslimana iz Hamasa kazu oni znaju sta je to al im treba par dana da dojdu po to pa ce svijet vidjeti sta je belaj)


Post je objavljen 01.06.2007. u 14:45 sati.