Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/justapassion

Marketing

LINĐO-Izlet na Mljet

Rela:Mi smo sad na Mljetu u sobi i igramo na karata.Bili smo se kupat i vozit,a oko 7 sati idemo (prema Marinim riječima): ŽDERAT!
Mara:Smještaj je GENIJALAN.Ja bi se nalokala ali neću ... hehe ... lol!!!!Nažderat ćemo se slatkiša,malo kasnije.=)Fenomenalno je ... e ljudi ... trebali bi bit ođe *** e *** =).Evo ja idem ća ... neda mi se više... =) =) =) =) =) =)
Antonija:Ja i Rela igramo remija i ja pobjeđujem!hehe...
Rela:Evo tu je i Ćanić s nama u sobi,ali gnjavi i malo igramo remija.Večeras je utakmica (Dinamo =( i Hajduk =) ) i idemo gledat.(čuju se neki zvukovi iz WC-a – btw:Mara je u WC-u ...).Sad je 16:20.
Još uvijek Rela:Sad je 00:20 i tu su dole na partiju svi MRTVI PJANI!Frano je pjan,Maro je malo puno zamantran :lol: i to su ođe cijelu noć šokovi.Martina je crvena od sunčanja,pa smo mislili da je i ona pjana,ali nije,i Klara j pjana.Mi smo trenutno u sobi i Klara nam je sad upala u sobu i tražila neki šugaman ...?(btw:nije znala na kojoj je planeti...)Sad čemo malo bit u sobi,pa čemo malo dole ''izvidit situaciju''.
Antonija:Meni je dosadno i nespava mi se.Nžderala sam se za ručkom,ali sam još gladna!Mara i Rela traže Ćanića,koji je pošo otpratit pjanu Klaru.
Mara:Evo ja popila neš malo ***Rela upada*** Rela:da,moš mislit MALO!Opet Mara:otuširala sam se i eto sam sada SUPER.Dole u prizemlju je partiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ... jupiiiiii!Ja i Rela idemo sada dole.Ođe je DERNEK!Najluđi provod do sada!Cijela je balica dole,ja idem dole sada ...jeeeeeeeeeeeeeee!
Rela (sutradan nakon partijaaaaaaaaaa!):Evo nas sad u sobi.Malo čemo se mođda poć okupat,ali objed je za sat vremena pa neznam ...A fakat je bila ludnica jučer i svi su se muški napili.Bilo je DRAMAAAAA!I neki su nas bumbari ganjali po sobi i balkonu cijeli dan!
THE END!


Post je objavljen 29.05.2007. u 19:06 sati.