Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paranormalnoiostalo

Marketing

Iznad Havaja viđen NLO

STANOVNICI Honolulua vidjeli su svjetlost iznad Pacifika koja je izgledala poput zvijezde repatice, no za razliku od takvih zvijezda, Havajčani su naknadno svjedočili da je nepoznati svjetleći objekt mijenjao smjer nekoliko puta i "letio okolo", prenosi KHON-TV iz Honolulua.
Stanovnik Honolulua Peter Hollingworth rekao je da nije jedini svjedok čudnom kretanju nebeskog tijela koje se pojavilo na oko 45 stupnjeva iznad horizonta.
"Izgledalo je jezivo i kao da nas može ubiti", rekao je Hollingworth, koji je surfao sa svojim sinom kada se pojavila svjetlost.
Čudno je to što niti Nacionalna meteorološka služba nije očitala ništa na svom radaru, a Federalni ured za avijaciju također tvrdi da nisu registrirali ništa neuobičajeno. No televizija KHON-TV snimila je svjetlost, te ju pokazala stručnjacima kako bi oni izrekli svoje mišljenje.
"Radi se zbilja o neidentificiranom letećem objektu - leti po nebu, a mi ne znamo što je", rekao je havajski profesor astronomije Gareth Wynn-Williams, koji je i dalje skeptičan oko NLO-a, te tvrdi da se najvjerojatnije radi o tragu aviona koji je tuda proletio.


Post je objavljen 29.05.2007. u 10:16 sati.