Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paranormalnoiostalo

Marketing

Djevojčicu ubio grom ili NLO?

U Gornjim Živinicama, poginula je 11-godišnja Abdurahmana. U prvi se tren mislilo da ju je pogodio grom, no na mjestu nesreće trava nije spaljena, a u zemlji ima više rupa.

Na igralištu je bilo dosta djece. Vrijeme je bilo oblačno, ali niti je sijevalo, niti grmjelo.

"Kada je nešto tresnulo, učinilo mi se slično eksploziji kasetne bombe. Nije mi prvi put da vidim udar groma, ali ovdje nema spaljene trave, a puno je rupa dubokih 20-ak centimetara", svjedoči Zoran Mišić, direktor škole i trener nogometne ekipe, u kojoj je bila i nesretna djevojčica.

Dječak Adem Handanović vidio je svijetleći objekt koji je šišteći udario Abdurahmanu u rame. "Pala je i dozivala prijateljicu Sadiku, a zatim je zašutjela", preplašen je ispričao Jasmin Handanović. Odnio ju je, kaže, do potoka kako bi iz nje 'izvukao elektricitet'.

"Kad sam je uzeo u naručje, nešto me streslo u lijevu ruku, a Abdurahmana je bila sva crna i teška kao da ima 200 kg. Pozvao sam prijatelja Agu da pomogne, ali i on ju je jedva nosio", ispričao je Jasmin za Večernji list. Inspektori su našli tragove djevojčičine kose, ali malo koji drugi tragovi ukazuju da je riječ o udaru groma.



Post je objavljen 28.05.2007. u 21:07 sati.