Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/neplodniuhrvatskoj

Marketing

Možda bude curica!

Sljedeći korak koji smo napravili se zove AIH (Artificial Insemination by Husband) tj. mi smo radili IUI (Intrauterine Insemination). To smo pokušavali sa i bez našeg frenda Klomifena. Sve to izglda isto kao i ciljani samo bez ciljanog, tj. onaj dan kad bi inače ciljali sada to D napravi u čašicu, oni to malo prerade da bi bilo kvlaitetnije, ne pitajte me kako jer pojma nemam, i onda vrate natrag meni.
Pitate se kakve veze ima to s naslovom. Pa prvi puta kad smo radili inseminaciju pogledala sam u špricu u kojoj je bilo sjeme i učinilo mi se, ili je stvarno bilo više ne znam, da je to lagano roze boje. Nakon što sam D nazvala da kažem kako je bilo samo sam rekal: "Možda bude curica!"

Kako ni to nije išlo, a probali smo više puta, sljedeći korak nam je bio IVF, no prije toga obavila sam i laparoskopiju koja je naravno pokazala da je sve u najboljem redu. Moram priznati da sam tom dobrom viješću bila, pa pomalo razočarana.
Mislila sam da će se otkriti zašto mi ne možemo zatrudniti. Mislim da je i dr. koji je tada bio u viziti bio iznenađen mojim izrazom lica kad je rekao da je sve u najboljem redu.

Post je objavljen 26.05.2007. u 16:48 sati.