Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pegula

Marketing

Stavka br. 11

Chatamo prije neki dan prijatelj i ja preko gmail-a. Ne znam lika nesto dobro,ali pocinjemo zajedno na jesen doktorat tako da cemo eto 5 godina se vidat vise manje svaki dan.
I razgovaramo se tako mi, umiremo od dosade na svojim radnim mjestima, i okrene se prica ljetnih odmora i ja rekoh ja idem u hrvatska i tako... i pocne prica kako on misli da je hrv nestabilna i da bi prije nego dode u hrv on dobro sve to istrazio...
i sad naravno,ja rekoh pa nije opasno,iako mi je jasno zasto ima taj osjecaj nesigurnosti, pogotovo sad sa ovim glupostima sta se dogadaju sa kosovom, etc.
no pocne on tako citat o hrvatskoj i naleti na dalmatinere i pocnemo pricat o pasima... i kaze on da bi tia imat pasa, kazem i ja da bi i ja isto tila uzet pasa (sta je je, vec ocu pasa godinu i nesto).
i odjednom uleti on da ocemo li nas dvoje dijelit pasa?!!
ostala sam paf... koje pitanje, bolje receno kako se to dijeli pas... prva asocijacija mi je bila da pari ka da smo se razveli i sada dijelimo skrbnistvo nad tim jadnim pasom... druga asocijacija je bila da mozda njegovo videnje dijeljenja pasa nije taj da se ja brinem za nj, a on se igra s njim kad mu se digne repica ili pak treca je bila, je li ovo mozda neka nova leteca s kojom mi on kao daje doznanja da mu se svidam....

boze cudni li su muskarci...a meni jos ni danas nije jasno kako se ti DIJELI PAS?

Post je objavljen 25.05.2007. u 18:22 sati.