Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rahoorkhuit

Marketing

Zašto Lucifer/Satana?

Lucifer je najmoćniji Bog. On je isto veoma prijateljski naklonjen ka ljudima, kao suprotnost onome šta piše u horor pričama i podlim lažima koje serviraju hrišćani, religije "beloga svetla" i njihovi poklonici.
Ove laži imaju svrhu da zarobe ljude, i da ih stave pod kontrolu zajedljivog, besnog i pakosnog bića kojeg hrišćani obožavaju. Hrišćanski bog mrzi čovečanstvo. Ovo je kristalno očigledno u njegovim nemilosrdnim postupcima, i ekstremnoj mržnji ka drugim formama života.

Javeh/jehova (hrišćanski bog) nije imao ništa sa našom kreacijom. Bivše božanstvo Ugarita, on je El-ov sin, i Zemlja je pripala njemu posle odluke Bogova. Sedam kojih odlučuju. On se borio sa bogom Baalom i pobedio ga. On je "tiranin koji vlada gvozdenom pesnicom".

Hrišćanska biblija je puna kletvi, kazni, masovnih ubistva i mučenja, sva ova su usmerena ka čovečanstvu.
Imao je svog sina, u ljudskog formi, mučenog i zakucanog za krst. Ako ovo radi svome sinu, da li ti je ikada palo na pamet šta bi uradio tebi? Ovo je ljudska žrtva ukoliko ih je i bilo.

Njegovi sledbenici su nesrećni i tužni. Neuka, siromašna tinejdžerka, majka njegovog kopila, putovala je milje i milje na magarcu, u zadnjim stadijumima svoje trudnoće. Ovo biće nije imalo ni malo uljudnosti, da obezbedi odgovarajući zaklon ovoj mladoj devojci, jer su krčme bile prepune. Ona je donela ovo kopile na svet, u staroj i hladnoj štali, kao životinju.

Lucifer je pravi prijatelj čovečanstva. On nas ojačava, ispunjava svoja obećanja, on je dosledan i brižan. Lucifer hoće od nas da postanemo kao Bogovi, dok drugi žele da nas porobe.

Postoje zabeleške o Luciferovom posećivanju. Za razliku od hrišćanskog boga, Lucifera se ljudi boje, zato što on donosi. Kada mi odlazimo kod Lucifera mi dobijamo rezultate. Postoji stara izreka koja govori: "Pakao je vrlo darovit". Lucifer podržava snagu, moć i pravdu. On nam pokazuje da NIJE UREDU da zloupotrebljavamo. On nam pokazuje da smo mi bića, koja zaslužuju zadovoljstvo, sreću i bolji život. Lucifer je veliki oslobodilac čovečanstva.

Post je objavljen 21.05.2007. u 16:44 sati.