Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andjeomali

Marketing

Da li smo još uvek u vezi?

Koliko je ljudi na ovoj planeti koje muči isto pitanje...da li su u vezi ili nisu? Ovo se nekad čini kao prosta stvar u teoriji ali drugačije je u praksi. Ili možda i nije...možda je to lako i u praksi ako znaš šta hoćeš ili nećeš ili ako si dovoljno jak da teoriju sprovedeš u delo.
Videli smo se danas i po dobrom starom običaju opet smo se posvađali. Toliko se loše osećam pored njega da više to ne mogu da podnesem. Počela sam da plačem a on je bio toliko hladan da me je to ubijalo. Prvi put me je vređao...to me boli...nisam ništa loše uradila niti pogrešno...Kad smo se videli već je bio nešto nervozan. Najljubaznije sam ga pitala u čemu je problem, da li hoće da pričamo a dobila sam odgovor " ti si problem, tebe treba da skontam i da rešim to u svojoj glavi ". Našla sam se u čudu jer nisam znala o čemu priča....kako sam ja to problem? On hoće da ima svoj život, svoje prijatelje a ja bi trebalo da ostajem u kući svaki put kad on izlazi. Nikad mu nisam davala povod za bilo kakvu sumnju u mene, niti mi je bilo šta padalo na pamet. Rekao mi je da mi ne veruje. Zašto? Odgovora nije bilo. On je izgubio moje poverenje...on je " spavao" sa drugim devojkama u isto vreme dok je bio u vezi sa mnom. Preko svega sam prešla i nastavljala da se viđam sa njim. Uvek sam mislila da više to neće uraditi...nekad se čovek zaluđuje mislima.
Da li je pokušao da iskoristi onu izreku " napad je najbolja odbrana " pa me je neosnovano napao? Rasprava je trajala dva sata i nakon toga je svako otišao na svoju stranu. Da li smo još uvek u vezi? Neko bi rekao da nismo...nije ovo prvi put da se ovako nešto desi između nas. Ne znam dokle više ovako. Došla sam kuću tužna, uplakana i ne raspoložena. Isplakala sam se da me niko ne vidi. Znam da ću opet skupiti snage da sve nastavim. Nekad se zapitam odakle crpim svu tu energiju da nastavljam vezu sa njim...ogovor je u ljubavi. Volim ga pored svega. Loše se osećam a trenutno ni sama ne znam šta želim. Kad budem znala i čvrsto odlučila šta da uradim verovatno ću to i uraditi. Ne znam šta će biti sutra. Jutro je pametnije od večeri....

Post je objavljen 20.05.2007. u 23:49 sati.