Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/charisma1

Marketing

Volim te!

Dva mjeseca. Dva predivna mjeseca. Najljepsha u mom zhivotu…
Svakim danom sam sve sretnija. Svakim danom sve te vishe volim. Ne mogu nachi rijechi kojima bi uopche priblizhno mogla opisati ovo shto osjecham. Nikad nisam ni slutila da takvi osjechaji postoje. A, eto, sad to osjecham. Ljubav. Mislim da se to tako zove. I chak mislim da je ovo shto mi imamo neshto vishe. Neshto shto zasluzhuje vishe od samo rijechi ljubav.
Volim te.
Nikad prije u potpunosti nisam shvachala te dvije rijechi. Uvijek sam mislila da che te rijechi izgubiti svoj znachaj ako che se previshe govoriti. Ali sada... Promijenila sam mishljenje. Svaki put kad ti kazhem volim te, ja to mislim. Svaki put kad ti meni kazhesh volim te, ja to osjecham, a nema ljepsheg osjechaja od tog... Svaki puta kad si blizu mene, ja zadrhtim. Svaki puta kad mi pokazujesh da me volish, obuzme me tako lijep osjechaj. Takva njezhnost. Takav spokoj. Mir. Srecha.

Image Hosted by ImageShack.us

Do You Realize - that you have the most beautiful face,
Do You Realize - we're floating in space,
Do You Realize - that happiness makes you cry...


Shvachash li ti uopche koliko mi znachish? Svakim dan zhelim ti rechi da nikad nikog nisam voljela kao shto tebe volim. Svakim danom sve si mi sladji i ljepshi i drazhi. Svaki dan na tebi uochim neshto novo shto prije nisam vidjela. I volim svaku sitnicu koja chini dio tebe. Volim tvoje mane.... da, chak i to. Luda sam za tobom. Zaludjena.
Kad te nema kraj mene, jedino o chemu mogu razmishljati si ti. Kad si sa mnom, totalno sam ispunjena... Popunio si prazninu u meni. Pronashao si mjesto u mom srcu koje je dugo vremena bilo prazno i tamo si se smjestio. Zhelim da tamo i ostanesh... Zhelim chim duzhe uzhivati u tebi... U tvojim poljupcima, u tvojim dodirima... u svemu shto mi tvoje tijelo i tvoja osobnost pruzhaju. Jer sve je to dar. Dar za koji ponekad mislim da ni ne zasluzhujem. Ponekad zhelim biti bolja. Samo da bi bila tvoja u potpunosti. Da bi bila tvoja chim duzhe.

Image Hosted by ImageShack.us

I'll pretend that i'm kissing
The lips I am missing
And hope that my dreams will come true.


Obozhavam chuti tvoj glas preko telefona. Obozhavam kad si kraj mene i kad mi govorish da me volish vishe nego bilo shta drugo na svijetu. Obozhavam osjetiti tvoj dodir. Tvoj okus. Tvoj miris. Cijelog te obozhavam.
Ne zhelim te mijenjati. I ne zhelim da se ikad promijenish. Savrshen si za mene bash takav kakav jesi. Sitnice, koje ljudi nazivaju manama, chine te bash takvim kakav jesi i takvog te zhelim.
I nedostajesh mi svake sekunde kad nisi kraj mene... Sada mi nedostajesh.

Image Hosted by ImageShack.us

You've been good to me,
You made me glad
When I was blue,
And eternally i'll always be
In love with you,
And all I gotta do
Is thank you, thank you.


Hvala ti ljubavi.
Hvala ti shto me volish takvu kakva jesam i hvala ti shto me ne zhelish promijeniti. Hvala shto si tu za mene kad te trebam i hvala ti shto me chinish sretnom. Nikad ti to nechu zaboraviti i nadam se da chu te usrechiti barem upola od toga kao shto ti mene usrechujesh...



Hold me close and tell me how you feel
Tell me love is real
Words of love you whisper soft and true
Darling I love you

Let me hear you say the words I long to hear
Darling when you're near
Words of love you whisper soft and true
Darling I love you...


Kako te jako volim. Ne mogu vjerovati. Volim te, srecho moja najdrazha. Sve shto zhelim je da si sretan.
Nikad nemoj zaboraviti da bi uchinila sve za tebe i za tvoju srechu. Nemoj zaboraviti da sam s tobom sretnija nego shto sam ikad prije bila... Mislim da nikad vishe nechu osjechati ono shto sam osjecham. Osjecham se kao da si dio mene. Kao da smo spojeni u jedno i kao da nas nishta ne mozhe razdvojiti.
Znam da te volim i da ti mene volish, a to je ono shto je najvazhnije.

Image Hosted by ImageShack.us

Don`t leave me, don`t ever leave me...
Stay with me, as long as you can...

Image Hosted by ImageShack.us


Jucher su bila dva mjeseca otkad smo skupa... :))))


Post je objavljen 18.05.2007. u 14:55 sati.