Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/returnofalterego

Marketing


Marco Polo by Kineski Nacionalni Cirkus

Zadnje vrijeme ne stignem stavljati na blog podosta fotografija zanimljivih događanja, no ovaj mislim da vam ipak dugujem, iako većina vas vjerojatno nema nikakvog dojma što je (ako jest) propustila...

K.D. Lisinski, Zagreb - 18. i 19.4.

Nako što se trupa Kineskog Nacionalnog Cirkusa proslavila predstavom „Mulan“, producentski je tim napravio novi program pod nazivom „Marco Polo“ koji prikazuje putovanje kroz kineska otkrića gledano očima jednog od prvih Europljana koji je prije 800 godina u Kini proveo skoro dva desetljeća.
Producenti su ovu predstavu akrobacije, spretnosti, elegancije i eksplozije boja postavili sa željom da se o neobičnoj Kini, njenoj povijesti i tradiciji sazna više. Tako je nastala ova iznimna predstava.
Prvi nastup ubrzo bio rasprodan, pa je drugi ponovljen dan kasnije ponovo pred prepunom dvoranom Lisinski.

S razlogom. Vatromet akrobacija koje vas ostavljaju bez daha i koje garantirano niste vidjeli u nijednom cirkusu do sada, oduševio je sve u dvorani. Ako ste ove predstave radi nekog razloga propustili – nikako nemojte to učiniti i slijedeći put ako vam se ponovo ukaže prilika. Ovo će vam vjerojatno biti jedno od najbolje iskorištenih dva i pol sata vašeg slobodnog vremena.

Točke je povezivao (njemački) glumac koji je u pauzama ispričao po jednu anegdotu iz života Marca Pola.

Neka vam fotografije ispričaju ostatak.


































Post je objavljen 20.05.2007. u 00:34 sati.