Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shinigamiworld

Marketing

***Nešto baza, samo za vas***

Sorry Twins, ali napisat ću drugi put . . . čeka vas neka baza rima . . . e samo da vas obavijestim da sam ja bolesna i da vrlo vjerojatno dolazim doma pa ćemo se dopisivat na msn-u . . . e da sinoć na japanskom je sa Yukiko došao neki Japanac. Yukiko ga je predstavila kao Tetsu-a. Srce mi je stalo, a ona je nastavila -ne taj Tetsu . . . meni je laknulo . . . na kraju sata sam od njega dobila dar!!!!! moje ime na kanji-jima . . . Yeeeeey . . . jedva čekam doći kući i stavit to u okvir . . . Da . . . jučer su se Petra i Nina zakačile i meni su digle tlak . . . najradije bi ih zadavila . . . kako mrzim kad to rade. nema veze, jučer sam se pomirila sa jenim prijateljem kojem sam napravila nešto jako loše . . . i zbog toga sam happy . . . da, dobila sam jednu taaako slatku sliku i moram je stavit, mislim neophodno je . . Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge
a šta se tiče njega .. . hm, čula sam par baza stvari, šta misli o meni i kako priča o meni, pa . . . sad mislin da mi možda i bilo nešto moguće.
a sad za promjenu . . . novosti iz SG-a
U subotu sam sa Kelly i Ginny bila do Paklenice, jedne vale iza SG-a . . . Nešto smo se zezale i komentirale kako glupi stranci ostavljaju smeće naokolo . . . odjednom smo se digle i počele kupiti i evo naše jedno od naših remek djela.Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge Kasnije smo išle po Raven, Sayuru i Eminu koje su se vraćale iz Hercegovca . . . naravno smo zakasnile i kako smo trčale ispred nas je vozio neki čovik sa motorom. Tako je izgledalo da idemo za njim. Naravno one su se već i sprremile za krevet dok smo mi došle . . . utjecaj mene ne ostale . . .
Ostalo ću vam javiti novim postom . . .


Post je objavljen 15.05.2007. u 10:23 sati.