Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framari

Marketing

NISMO SE BOJALI, I OTVORILI SMO VRATA KRISTU!!!!!

mjesto radnje; Vrbovsko
vrijeme radnje: Subota 12.5.2007.
glavni likovi: 7 autobusa mladih riječke nadbiskupije ( pa vi računajte koliko je to)
ideja: nikad nisi sam, ima nas puno koji želimo isto što i ti!!!

druženje , pjesma, slavlje, razmjena iskustva, zbližavanje i naravno molitva!!


E dragi ljudi, neznam dal ću ispasti subjektivan ako počnem hvalit jako ovaj susret, al meni je stvarno bilo jako lijepo!! ono što mene raduje i veseli, a bio sam na stvarno puno puno ovakvih događanja, jest da vidim neke nove ljude, neke nove mlade. Iz razgovora u radu po grupama velika većina je prvi put na ovakvim događanjima bila i nadam se da se nisu razočarali!!!

Vidi se da mladima ne treba puno, samo im dati ono što im i pripada, veselje radost, Gospodina, sv.misu, vršnjake koji razmišlaju drukčije od današnjeg svijeta, pjesmu, naravno hranu, itd....
za sve one koji nisu bili vrijeme je da kažem šta smo radili. Pri dolasku u vrbovsko dočekali su nas jako dobro organizirani domaćini, te smo se na njihovim štandovima mogli i okrijepiti. Misno slavlje kao početak vrhunca dana predvodio naš nadbiskup Ivan Devčić! a za glazbeni dio i animiranje pobrinuli smo se mi framaši.zatim je sljedio jako jako jako ukusni ručak te mali predah i razvrstavanje u grupe i odlazak u druga mjesta na kojima smo imali rad po grupama i razgledavanje mjesta u kojem smo bili. ( Stara Sušica, Gomirje, Jablan, Lukovdol, Kamačnik..)
Ovaj dio služio je kao upoznavanje i zbližavanje!! poslje toga na trgu u vrbovskom kada smo se svi skupa opet našli bio je prigodan "koncert" igra i rekreacija.
Mislim da moramo bit zahvalni dragom Bogu što nam je podario jedne drugima, što nam je podario sunce i divnu majčicu zemlju i svu prirodu na njoj. ugodno je bilo boraviti na friškom gorskom zraku okupani suncem i naravno biti u zajedništvu sa svima vama!!!

e sada, kao šta i vidite, nisam se baš raspisao i nekako stručno to napisao, ali volio bih da ostavljete komentare i malo da razmjenimo svoje dojmove, stoga krenimo!!!:::

p.s- e da, još nemam slike večeras ću ih nadam se nabavit!


Post je objavljen 14.05.2007. u 16:10 sati.