Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogtemazo

Marketing

Veća - manja

Dizanje love na bankomatu je dosadna aktivnost. Dođeš, gurneš karticu, uperiš prstom u iznos, bakomat pljune pare, vrati karticu, pozdravi te i ti odeš. Čovjek bi od jedne mašine koja neodoljivo podsjeća na one razno razne simulacije u igriaonicama očekivao malo više mašte i šarenila.

Neki dan mi je pala na um genijalna ideja. U moje srednješkolsko doba dečki su trošili svu lovu na poker aparatima. Da se mene pita, bankomati bi prilikom podizanja keša trebali imati mogućnost da lupiš dva, tri puta “veća – manja“ i tako poduplaš ili učetverostručiš svoj odabrani iznos.
Naravno da bi bankomati bili naštelani jedno 60% u korist banke, jerbo nisi blesavi da nude uslugu za badava, ali brijem da bi se unatoč tome našo veliki broj onih koji bi okušali sreću s vremena na vrijeme, uključujući moju malenkost. Prilikom otvaranja tekućeg računa potpisivalo bi se ako želiš da ti se uključi taj feature da ne bi glupe babe igrale na foru da šatro nisu znale što je to, i radi sprečavanja slčnih gluposti kao bezrazložno pizđenje feministica i ostalih beskoristnih udruga. Novac bi se naravno mogao odmah i oporezivati prije nego ti ispljune zarađeni keš tako da stvar ide i u korist države.

Mislim da je to jako dobra ideja. Da.



Post je objavljen 07.05.2007. u 20:01 sati.