Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

REAL GAMES: Chicago @ Detroit 1st, Houston vs Utah SEDMA, Split @ Trnsko (17.00)...


Image Hosted by ImageShack.us
ERA KRIMINALA, VIDEO IGARA & GLOBALNOG FUDBALA: IGRALIŠTE NA "ŠARI" ZJAPI PRAZNO, UNATOČ NOVIM MREŽICAMA I LINIJAMA..


NBA SENZACIJA: WARRIORSI IZBACILI MAVSE SA 4-2
Nowitzki na pripreme za EP, Ante Tomić na draft


Ante Tomić mogao bi biti prvi Dubrovčanin koji se ikada pojavio na NBA draftu. Nadareni dvadesetogodišnji centar našao se na tzv. najavnoj listi, među 84 igrača koji sanjare da će 28. lipnja u Madison Square Gardenu baš oni biti izabrani u prvom krugu.


Ratnička senzacija

Za draft se prijavio i mladi centar Širokog Stanko Barać. Po procjenama ljudi iz agencije XL koji vode njegovu karijeru, Tomić bi mogao završiti među prvih 30 izabranih igrača (UPDATE NBADRAFT.NET: trenutno je Ante Tomić 34., a Marko Tomas 57.). Ako se pak Tomić predomisli i procijeni li da mu je bolje čekati još jednu godinu, može to učiniti do 18. lipnja.


NAJBOLJE AKCIJE 14. DANA DOIGRAVANJA (05/05/07): toliko dobrih akcija iz samo jedne utakmice doigravanja..

A to je vrijeme kada će se igrati finale doigravanja, u kojem neće biti prvog favorita Dallasa. Ratnici iz Oaklanda napravili su prvorazrednu senzaciju. Postali su tek treća momčad u povijesti doigravanja koja je kao osmi nositelj eliminirala momčad s najboljim omjerom. U šestoj utakmici 1. kruga doigravanja, Golden State je zgazio Dallas (111:86) i tako s omjerom 4-2 prvog favorita poslao na ljetovanje.


Giriček izborio sedmu

U toj je utakmici Dirk Nowitzki razočarao. Ubacio je samo osam koševa i tako si osigurao puno više vremena za odmor i pripreme za europsko prvenstvo, na kojem ćemo teško vidjeti Giričeka. Uz Girinih 8 koševa, Džezisti su pobijedili Rocketse s 94:82 i tako izborili sedmu utakmicu, koja se igra u Houstonu.


JASON KIDD MIX by YINKA DARE: Netsi su jučerašnjom pobjedom prošli Raptorse sa 4-2, a 34-godišnji Kidd je u seriji ostvario raritetne prosjeke od 14.0p/13.2a/10.0s/43.9%šuta za tricu..

Dražen Brajdić
Večernji list




Post je objavljen 05.05.2007. u 09:56 sati.