Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/spectre

Marketing

Camp Blood - The Musical (2006.)

http://www.imdb.com/title/tt0951348/

Napisan u osam dana i snimljen za manje od dva dana uz utrošak od 200 dolara od čega je većina otišla na tiskanje majica i pivo, Camp Blood - The Musical je tridesetominutni amaterski horor mjuzikl koji na vrlo simpatičan način parodira slashere osamdesetih.

Radnja prati šestero stereotipnih tinejđera - djevica, sportaš, šmokljan, drolja, buntovnik i gothkinja koji dolaze u ljetni kamp gdje ih terorizira ubojica sa skijaškom maskom.

Sam film se sastoji iz dva "dijela" - prava radnja u kampu i songovi koji su snimljeni u studiju. Pjesmice imaju fora riječi i zarazni ritam koji podsjeća na osamdesete (pogotovo npr. pjesma "It's a Chase (Death Race)" za koju je filmić dobio i neku nagradu), no ponekad dojam kvare užasni glasovi "glumaca". Čak i ubojica ima priliku pokazati svoje pjevačko i plesno umijeće tijekom pjesmice "Seven dead bodies and one lonely me..." rofl

U zadnje vrijeme nisam nešto posebno oduševljen ovakvim fan bezbudžetnim hororima, ali ovaj, za koji sam još čuo prošle godine, ali nisam ga imao prilike pogledati, me potpuno oduševio; radnja je jednostavna, brza i zabavna, likovi simpatični, pjesme odlično osmišljene, a uz to ima i nešto malo krvi i naravno, za slasher neizbježne, T&A scene. wink

Na uTubeu ima devetominutni preview (ne sjećam se otkud sam skinuo cijeli film, ako nađem linkove, postam ih):Post je objavljen 04.05.2007. u 21:58 sati.