Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framatrsat

Marketing

Roštilj :o)

Pa dragi moji Framaši, evo jednog događaja koji je iza nas (malo kasno izvještavam, ah što ću, oprostite mi, nisam mogla prije. Zadnji dani škole, pa znate ono, mora se učit..).
Tradicionalna roštiljada za 1.maj.. Ovaj puta na malom drugačijem mjestu nego li lanjskih godina- mi, 20ak Framaša s Trsata roštiljali smo u Prihvatislištu za beskućnike, zajedno sa štićenicima, volonterima i fsr-ovcima. mah
I kako nam je bilo? Pa super, šta ne? Druženje smo započeli zajedničkom sv. misom u vrtu iza crkve na Kozali.. Evo i slikice..

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nakon mise započelo je ono pravo druženje, uz pjesmu, igre (twister svima leži,hehe)
Free Image Hosting at www.ImageShack.us,
odbojku i normalno, uz nezaobilazni nogomet (su sve lopte na broju?). Onako umorni i izigrani, jedva smo dočekali čevape, kobasice, piletinu sa roštilja njami.. Neću pisati o tome koliko je ukusno bilo, znaju oni koji su došli na Kozalu! I šta je bilo nakon, ukusne hrane: svi zajedno sjeli na travicu i uz gitaru složno zapjevali do kasno u- popodne.. yes
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dragi moji Framaši vidimo se na zajedničkom druženju iduće subote u Vrbovskom, na susretu mladih Riječke nadbiskupije, pa onda u Zagrebu, na kongresu, i normalno na nacionalnom na Trsatu!!
Uživajte mi!!
wave

Post je objavljen 04.05.2007. u 14:43 sati.