Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/karakterclub

Marketing

O samozadovoljstvu

Aktualno je ovih dana, na ovoj našoj novoj prekretnici upitati sebe gdje smo stali i što nam je dalje činiti. Niti mene nije zaobišlo.
Nekolicina vas je komentirala sudeći po slici da meni više nije potrebno mršaviti i što ja radim ovdje. Zapravo to se i ja sad pitam, jer ono što sam dobila ulaskom u ovaj klub još uvijek stoji u meni i bez obzira koji je dan, da li je isteklo tromjesečje, bez obzira na to što drugi mislili ja još uvijek nisam zadovoljna postignutim. Iskreno, zadovoljna sam putem kojim idem, ali cilj još nisam dohvatila.
Sve je to ba u mojoj glavi, rekao bi Edo Maajka.

Svakom od nas mjerilo naše ljepote dolazi iz zadovoljstva samim sobom, ne samo na fizičkoj bazi već većim dijelom iz naše psihe. Koliko ćemo biti zadovoljni govoriti će nam rezultati u našem životu, od postignuća na poslu, sretnog braka ili veze, djeca koja nas slušaju, svekrva ili punica koje ne zanovjetaju, prijatelji koji ne ogovaraju, trenuci koje imamo da bi ih odvojili samo za sebe. Mi smo odraz svega onoga što se nalazi oko nas. Htjeli ili ne.
Možemo se praviti da smo čvrsti kao stijena, ali u praksi se pokazalo da je potrebno samo upiknuti na pravo mjesto i naš sustav obrane se sveo na pusto maštanje.
Slabi smo, ali je veliko postignuće shvatiti da imamo slabost.
Moja slabost je nekada bila u hrani. Sjećam se da se nije moglo dogoditi da sam otišla na kakvo roštiljanje, vjenčanje, domjenak, večeru, a da se nisam pretovarila hranom. Zašto sam to radila, ne znam, ali sam često pustošila sve na što sam naišla kao je to zadnje što ću ikada pojesti u životu.
Sad u tome vidim samo jednu veliku besmisao.

Danas se bez obzira na tih par kilica viška osjećam jako dobro u svojoj koži. Osjećam se onako kako bi se trebala uvijek osjećati svaka žena. Osjećam se ženstveno i poželjno. Samoj sebi.

E, sad da se vratim ipak na svoju struku. Smisao uređivanja.
Mnogi od vas će u startu zauzeti gard da se uređuju samo i isključivo zbog sebe, na što ja samo mogu prokomentirati: bullshit.
Zamislite samo da ste kao Pale, sami na svijetu. Da li ste sigurni da bi ste se našminkali, namirisali ili čak podaprali ako bi skoknuli negdje izvan vaše nastanbe. Bi, malo morgen.
Najlakše je zauzeti stav i držati ga se kao pijan plota.
Da, kupamo se, trackamo i mackamo radi sebe, da bi bili čisti, mirišljavi, da bi ostavili uredan dojam smo i popeglani, nasmješeni, sa čistim zubnim setom, haljinicom ili odijelom po zadnjoj modi ili samo vam je dovoljno da je uredno, da, i sve to stoji, ali debelo stoji u suživotu sa drugim ljudima. Sami sebi nismo dovoljni da bi kao patern ponavljali recitaciju o tome kao sve što radimo radimo isključivo samo zbog sebe, osim u kontekstu gdje se nalazi još nekolicina do kojih nam je stalo kao i do općeg javnog mijenja. Ne radi se o tome da bi htjeli zadovoljiti cijeli svijet, ali da želimo biti njegov dio, čak i ako slovimo kao glavni bunđija, istina je.

Ja se volim lijepo obući, ali da znate, češće ćete me zateći u kakvoj potrganoj majici i u trenirci zato što mi je tako ugodnije, a i mišljenja sam da se svatko treba obući upravo onako kako to osjeća bez obzira što je po zadnjem modnom diktatu in. Osobna satisfakcija mi je da znam da se u svakom trenutku iz Pepeljuge mogu pretvoriti u pravu ženu. Ne radim to često, pogotovo što se svaki dan vrtim po svojoj radioni i nema smisla, ali kad poželim, obujem štikle i haljinu, nabacim fasadu i osjećam se haj.
Sve dok nisam smršavila sve to sam smatrala bezvrijednim samo zato da bi si olakšala život, čovjek se bez problema uvjeri u sve što si ponavlja na redovotoj bazi, podsvijest pamti rečeno, jer se nisam mogla vidjeti u suknji, hlačama i ostalim odjevnim predmetima u kojima je kipilo sa strana.
Sada je priča drugačija, što me pred sobom može činiti licemjerom jer mijenjam stav ovisno o kilaži, ali eto, to je moja istina.

Image Hosted by ImageShack.us

Ako jednu pripadnicu plamena može učiniti sretnom i poželjnom to što joj je donja usnica tanjurić ili drugu pak što joj vratni mišići nemaju funkciju zbog niza kolutova koje si je godinama dodavala, ako mene može učiniti sretnom još 6 kilograma manje, ako imate svaki od vas nešto što vas može učiniti sretnim, onda napravite sve kako bi ste to ostvarili, samo je jedno bitno; time ne ugroziti svoj, a niti tuđi život ili postojanje.


Recept za danas

MLADO NA LEŠO

Image Hosted by ImageShack.us

Jako malo kuham u zadnje vrijeme, što zbog neimanja vremena što zbog toga što mi se ne da jesti, ali nekidan sam na placu kupila mladi bob i mlade krumpire, pa mlade tikvice i napravila si jako ukusan brzopotezni ručak.

1/2 kg neočišćenog boba (kojeg se očisti) i 4 krumpira na kockice se stavi kuhati u malo vode na 15 minuta, a za to vrijeme se operu 4 tikvice, izrežu na prutiće i poprže na maslinovom ulju sa češnjakom i peršinom i malo soli.
Nakon što se bob i krumpiri skuhaju, vilicom se sve malo pritisne, začini solju i maslinovim uljem i preko svega se prebace pržene tikvice.

Što se mene tiče, jako ukusan ručak.


I na kraju, jedno malo otkriće:


U konzumu na policama sa "zimnicom" nalazi se staklenka sa ribanim celerom. Probajte to, jako je fino i jako, jako malo kalorično.
I ja sam dobila taj mig pa ga prosljeđujem vama, nećete se razočarati.


Dobar tek!



Rukotvorinu i umotvorinu naše dizajnerice (u ovom slučaju mene) Demjan, koje možete naručiti pouzećem. Majice mogu naručiti apsolutno svi, kako članovi Kluba, tako i oni drugi. Podsjetimo se još jednom tri osnovna modela, uz koje vam sada naznačujemo i cijene, koje uključuju i poštarinu.

Image Hosted by ImageShack.us

Model br:1 120 kn (uključena poštarina)
Model br:2-4 100 kn (uključena poštarina)

A onda…

1. Prije svega pažljivo proučite veličine prema ovoj tablici:

Image Hosted by ImageShack.us

Da bi odredili koja vam veličina najviše odgovara pomnožite širinu majice koja vas interesira sa dva i dodajte 2 do 4 cm (ovisno koliko želite da bude ugodnija za nošenje) i usporedite sa svojim opsegom grudi ili pasice (nalazi se nešto malo niže od struka za model br:1).

Narudžbe za majice primamo stalno, ali ih isporučujemo svakih 15 dana, što znači da će prva narudžba krenuti za 15 dana počevši od današnjeg dana.

2. Pošaljite mail na našu e-mail adresu

karakterclub@gmail.com

uz obavezne podatke, a to su:

IME I PREZIME:
VELIČINA I MODEL:
TOČNA ADRESA:
TELEFON:
MOBITEL:



I to je to. Eto, kupite majice i reklamirajte nas malo! Prihod od prodanih majica ide u našu Udrugu, gdje vas očekujemo u velikom broju!


DODATAK ZA MAJICE

Vidjela sam da su neki od vas zainteresirani bili za model br:2 u veličini XL i objavljujem radosnu vijest: OVE VELIČINE IPAK IMA!!!



Demjan

Post je objavljen 04.05.2007. u 08:00 sati.