Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/metallac

Marketing

MAJKE U RIJECI 12.05.2007

Napokon da ponovo gledam najbolji hrvatski rock n roll band ikada nakon 10 godina.

Nakon sedmogodišnjeg izbivanja i trijumafalnog povratka na scenu s dva rasprodana koncerta u zagrebačkoj Tvornici, kultna vinkovačka rock-grupa »Majke« 12. svibnja napokon se vraća i pred riječku publiku koncertom simboličnog naziva »Povratak kraljeva« u Dvorani mladosti.
U organizaciji Svid Radija, »kraljevi« hrvatske rock-scene u Rijeku se vraćaju u obnovljenom sastavu aktualnom u vrijeme albuma »Vrijeme je da se krene« – uz Zorana Čalića, Kilmistera, Krunu i karizmatičnog Gorana Bareta u »Majkama« na bubnjevima nastupa i bivši »lauferovac« i jedan od »Plaćenika« Alen Tibljaš. Kao posebni gosti na koncertu će nastupiti riječka grupa »Grad«, čiji je odličan novi album »Live in Palach« objavljen ovih dana uz Novi list.
Nakon dvostrukog rasprodanog zagrebačkog koncerta u »Tvornici«, »Majke« će i u riječkoj Dvorani mladosti mnogobrojne obožavatelje benda prisjetiti na neke od najvećih hitova uključujući »Ja sam budućnost«, »Mene ne zanima«, »Budi ponosan«, »Vrijeme je da se krene«, »A ti još plačeš«, »Putujem« i mnoge druge.
U svakom slučaju, riječ je o pravom rock-spektaklu što će zasigurno okupiti mnogobrojne obožavatelje domaćeg rock-zvuka koji karte u pretprodaji po cijeni od 60 kuna mogu kupiti u Dallas i Aquarius Music Shopovima, dok će na dan koncerta cijan ulaznice biti 80 kuna. (Novi list)

BUDI PONOSAN

Post je objavljen 03.05.2007. u 00:52 sati.