Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nightmeare

Marketing

Ej, ljudi evo me nakon dugo vremena, ok, nakon 4/5 dana ili koliko to več, ma nema veze. Danas je bio prvi dan škole poslje praznika, kme, kme.........
Trenutno mi se neda pisat o praznicima tako da i neču pisat, to da vam je jasno. Samo vam mogu reči da mi je bilo super a ostalo čete saznati u sljedečem postu.
Što se tiče ovog doljnjeg posta hvala vam puno, puno na komentarima i nadam se da će ih biti toliko a čak i više i sljedeči put. Draga Luna, što se tiče tvoje želje da jednog mačića nazovem Luna je nemoguča. Mačiću kojem trebam dati ime je muško tako da............... žao mi je.
A sad dragi koji ste mi ostavili kom. da stavim slike mačića. niti to nije baš moguče, jednostavno zato što sam razbila fotić(fotoaparat) i to sam napisala u postu gdje swam pisala o izletu u Labinu i Raši.
nadam se da ću uskoro napisati postach o praznicima zato što bih htjela da znate što sam to ja doživjela (hehehehehe).
Sada ću vam nekaj tu nabaciti (tj. staviti) u ovom postu ali prije moram sponzorirati moje bartiće. to su me oni ljepo molili. Ako budete išli na njihov blogach i ako budete komentirali nemojte biti nemilosrdni zato što su ga tek počeli, naravno zahvaljujući meni. Matija mlađi bratić stariji od mene-kliknite u linkove pod Matija a tako isto kliknite za starijeg bratića na Marko. Jednostavno.

Games Provided By Blinkyou.com


Evo vam jedna cool, bolesna igrica. A bome puno sam ja toga nabacila, hehehehe (šala).


Post je objavljen 02.05.2007. u 19:44 sati.