Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/let3

Marketing

Koncert u Jedinstvu, Belonguzije, modne linije... i snimanje spota Riječke pičke!

Ovih dana ćemo obilježiti 20 godina postojanja banda. Jedan od koncerata u tu čast biti će u Jedinstvu, velikoj dvorani pri zagrebačkoj Močvari. Čak je i Belonguzije obećao posjetiti nas i naravno sudjelovati. Obećao je pomoći nam u pripremama jednog potpuno drugačijeg programa koji obuhvaća i bogatu scenografiju.

Image Hosted by ImageShack.us

Inače on je stilista koji uvijek može dati dobar savjet vezan uz odjevanje, modu, styling; on je jednostavno guru, a djeluje kao nevidljiva vruća svjetlost koja obasjava naša lica. Biti će od velike pomoći u savjetima kako se obući, kako se ponašati... Što je prigodno za močvarski glazbeni spektakl. On često rješava i problem kada ti se uvuku gaće u guzicu na način da ti zapali dlačice pa na taj način gaćice same ispadnu. Jako je dovitljiv. Prije desetak godina na brdašcu iznad kvarta u kojem živi posadio je stablo koje širi ljubav, on je tu samo kao antena koja tu ljubav raznosi i preusmjeruje, s time da svakih mjesec dana na deblo mora pribiti svježe odrezanu kurčevu kožicu. Jako nam pomaže i nadahnjuje, on nas iscjeljuje, pa se zato osjećamo kao ljekovito ljubavno bilje. Poput antioxidansa koji čuva od potrošenog zraka. Naše okruženje je očišćeno i isijava pozitivno.

Njegova teorija je da se u svemiru sve neprestano mijenja, pa na taj način i u našem najužem okruženju. Svaki naš novi album se razlikuje od onog predhodnog i to je dar od Boga što nas je prosvjetlio i omoućuje nam da se neprestano mijenjamo, radujemo i otkrivamo u sebi ljubav koju širimo. Stvaranje je uvijek ponovno rađanje, a rođenje je uvijek novo i drugačije od prethodnog. Iz prethodnog života (razdoblja) prenosimo samo nekakvo podsvijesno iskustvo. Gledajući iz kuta društvenog momenta od prilike kao da bi se sam u sebi posro, a nisi se isro. Više puta godišnje Belonguzije zna organizirati u obližnjem klubu dane ljubavi. Svi se moraju ljubiti i jedno drugome ispunjavati želje. U svrhu ostvarenja želja, po želji jednog od čitatelja bloga najavio je da će se osobno jebati žicom u guzicu.

Nakon Zagreba, slijedi koncert u Rijeci. Vijest o velikim koncertima odjeknula je, pa sam primjetio kako sve više žena nosi modnu majicu R.P.

Image Hosted by ImageShack.us

Ovih dana izišla je i nova modna linija Kurcem u Čelo, koja jako lijepo ide uz isprani jeans ili pak bijele hlače, bijele cipele, zlatna lančana naruknica... Guru se između ostaloga ponudio da u budućim postovima napiše par savjeta za predstojeću sezonu i potkrijepi ih fotografijama.

Image Hosted by ImageShack.us

Let 3 je u zadnje vrijeme puno koncertira i u jako je u dobroj formi. U Zagrebu ćemo svirati jedan duži, retrospektivni koncert, koji će obuhvatiti pjesme sa svih naših albuma i tu ćemo među prvima testirati novu dvoranu kojadjelujefenomenalno... Stvar koja me posebno veseli je to da 10.05.07. u Jedinstvu snimamo svoj prvi live spot u povijesti banda i to za pjesmu RIJEČKE PIČKE. To je naime jedan od rođendanskih poklona kojeg smo dugo čekali. Možete nam slati čestitke, a mi ćemo vas lijepo nagraditi. Najljepšu čestitku prosljedit ćemo Papi.

Rado se sjećamo posljednjeg splitskog koncerta u klubu Kocka. Svu publiku od srca pozdravljamo. Vidimo se u Zagrebu, pa u Rijeci... KURCEM U ČELO!!!



Post je objavljen 02.05.2007. u 11:00 sati.