Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Samo voda...samo zemljopis...

napisala sam post prije jedno sat i pol, ali naravno, jer mora se nešto nepredviđeno dogoditi nije se objavio iz samo mom laptopu poznatzih razloga. Pa da bas sad ne prepričavam, samo ću reći da je ovo jutro prošlo koliko toliko u redu, jedino što se nepredviđeno dogodilo je da sam srušila sa stola čašu s vodom pa je bilo brisanja nakon toga.

Počela sam opet skidati Disneyeve crtiće, dugometražne.....puklo me nešto i eto, zašto ne, s obzirom da odnedavno imam flat rate super! Šteta šta mi laptop ima samo 18 gb..to mi znatno otežava posao jer stalno moram nešto seljakat i brisat. Kad ih skinem još 1, 2 stavit ću na dvd da su na jednom mjestu. Trenutno imam Malu sirenu, Ljepoticu i zvijer, Pepeljugu i Alladina, a upravo skidam Kralja lavova i Bambija. Kralj lavova mi je super crtić, sjećam se da sam na njega plakala ko kišna godina. :)

Jučer sam prčkala po stranicama od PMF-a i našla prijemne od prethodnih godina za zemljopis. Da, htjela bi i to studirat, u zadnjih par godina me nešto puklo i eto...teški su prijemni dosta moram priznat. Onaj iz 2003.je jos ok, ali iz 2006. Ma to....ma to uopće nije za prijemni, to mi je više za doktorat neki. Čekaj malo, pa oću se upisat na zemljopis da naučim te stvari, pobogu, ne znam ih još! Nisu normlani. I još matematiku imam na prijemnom, sačuvaj me Bože. Čak mi je matematika lakša od zemljopisa...A mrzim i ne znam matematiku. Znam nešto da, još se ja dosta i sjećam iz srednje...ali nisam matematički tip. A vidjet ćemo što bude za par godina...treba ovaj fax prvo završiti.:)

Sutra nazad u Rijeku...fax again...mislim da ć sutra neić na fax, vidjet ću....kako me pukne...Nitko sutra ne proziva, glazbenog ni nije bilo zadnji put, na hrvatski rijetko kad idem jer je zena jednostavno za poludit i ne mogu, jednostavno NE MOGU biti na predavanju i NE živcirat se.

To je to za sada....bas sma se raspisala zadnjih dana:) Šaljem vam leteći pozdrav:)

*Flies away*


Post je objavljen 01.05.2007. u 14:07 sati.