Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mistressninella

Marketing

Agent Orange

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Žene obično čekaju princa na bijelom konju, no isto tako obično se pojavi samo konj.


Lijepo rečeno, zar ne?


No, koliko su vremena potratile dok su dočekale, pa makar i konja? Koliko su puta slomljenog srca koračale kroz svijet da bi nakraju, nepravedno i nezasluženo - ostale same? I to nakon svega; nakon milijuna razgovora i minuta probedenih analizirajući i dešifrirajući misli onog drugog.

Nije ovo nikakav kritički osvrt na moje trenutno stanje, na fazu u kojoj se nalazim - koja je, moglo bi se reći, oblačno siva.


Oblačno siva, poput nekih dana kada bi crta horizonta nestajala, kada bi se nebo, zemlja i more stapali u jednu cjelinu čineći fascinantan prikaz igre Prirode.



Zašto obično dobri ljudi ostanu slomljenog srca, iznevjereni i izigrani? Možda je problem u tom neskrivenom optimizmu, u vječito pozitivnom pogledu na svijet, u odbacivanju ideje da stvari nisu takve kakve se činilo da jesu?

Ono što je savršeno obično je lažno.

Fake, lažnjak; potemkinovo selo u nečijoj glavi. Tek vješta igra koja tragično završava.

Što se krije iza svega? Možda nesigurnost? Poricanje samoga sebe? Činjenica i spoznaja o realnim mogućnostima koje su neostvarene? Činjenica da je sve u jednom davnom trenutku otišlo - pardon my french - u kurac.

Da je sve ono oko osobe lažno, obična iluzija koja se održavala na životu - a opet - zašto?

Možda zbog straha da će sve nestati u slučaju da istina dođe na svjetlo dana? Možda zbog činjenice da onda više nema povjerenja ali i da ljubav odlazi - pardon my french again - opet u kurac.



Eh, jebi ga.


Ova slika mi se sviđa. Ne zbog njenih savršeno napumpanih sisa ili njegovih bijelih čarapica, već zbog emocija koje doslovno vrište iz nje.

Tako nježna, a opet tako snažna žena. Nikakva silikonska ljepotica i sl, već Princeza koju dotični drži na svom pijedestalu, iznad granica moći i bivstva.
Ona koja zna što želi i na koji način to dobiti, i - ono najbolje - kako uživa u tome..
A on - potpuno, do boli, podređen njoj, bez obzira na masku dominantnosti i snage koju ocrtava njegovo lice.

Jednostavno prekrasno.




Post je objavljen 27.04.2007. u 23:35 sati.