Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiborsharpovac

Marketing

Što se čuje kad svinja padne s dvadesetog kata? ..ŠPEK!

Dragi moji, evo nas i u četrnaestom broju, značajnom po pojavi Tiborova druga i suborca, nerazdvojnog prijatelja i pomagača u nevolji. Dame i gospodo: Svebor, veseli rashovac! (iako, kao što se u stripu vidi, to što je veseo ne znači da je smješan) Nisam našao onaj papir pa ću ta četri nastavka nacrtati ponovo. Inače, ovo je druga verzija četrnaestog broja, jer je prva bila još gluplja. Ako ju hoćete vidjeti, nađite onaj papir.
A uz novu pustolovinu našeg, vašeg i mog najdražeg sharpovca dobra srca, orjentirat ćemo se i na pravila nagradne igre u povodu petnaestog broja. Pazite sad: dotični će se na ovome blogu pojaviti u ponedeljak 7.5.2007. u 21:00 sat po lokalnu vremenu. Bit će postavljeno nagradno pitanje i dat rok od tri sata za prvi komentar od pametnog i brzog čitaoca. Samo je jedna nagrada, zato ne gubite vrijeme. Većina čitatelja ovog malog strip nedjela je iz mog kruga prijatelja pa znam kako izgledaju ali ukoliko nagradu osvoji netko tko mi nije prijatelj i tko je objektivno ocjenio ovaj strip kvalitetnim (Oi, sheva, hvala vam, ovo se na vas odnosi) morat će mi poslat slike opskurnim putevima e-maila ili msna. Tako da ako koji od vas dvojce ne želi kompromitirati svoj superjunački alter-ego odajući svoj identitet neka pričeka nagradnu igru za šalicu. Inače, šalicu će poslje igre biti moguće downloadati s ovog bloga tako da ako budete gubitnici ništa bitno ne gubite.

Do uskoro, pozdrav!

Nu, četrnaesti!

Joj, skoro zaboravih! Špica za ninđže kornjače je najbolja pjesma ikad stvorena. Znanstveno potvrđeno. Tek toliko da znate.


Post je objavljen 05.05.2007. u 19:27 sati.