Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poisonmya

Marketing

Dragi moji,
Opet sam bila zaglavila u bolnici zbog onog kretena. Mislila sam da mozemo biti kao neki drugovi na distanci ali sve se toliko pogorsalo zbog moje pogresne procene.
Naime, na moj rodjendan 14. aprila,nasli smo se sa drustvom da idemo na jednu zurku. I zaista, zurka je bila fenomenalna i super sam se provela. Posle zurke svi smo isli kod jedne drugarice pa je posle toga insistirao da me odprati kuci, i ja sam mu lepo objasnila da ne treba, ali on je bio nacisto sa tim i navaljivao je. Onda smo se posvadjali a on me je pratio do moje zgrade i kad je video da ne zelim nista da imam s njim strgao mi je ranac sa ledja i oteo i poceo da bezi sa njim. A u rancu su mi bili diskovi,pare, novcanik, dokumenta, licna karta, mobilni telefon ma sve! I poceo da bezi sa njim, ja sam ga jurila dok sam mogla pa smo se cimali sa rancem ali on mi ga je opet oteo i poceo da bezi.
Ja sam se sva tresla i plakala i otisla kuci i rekla mami sta se sve desilo.
Ona je zvala i njegovu majki i oca koji su i sami bespomocni u vezi njega kako su rekli i da ne znaju vise nista i da slobodno zovemo policiju,sto smo i uradili kad je tata dosao kuci. Onda smo morali dva puta da idemo tamo jer je bio zakljucao vrata od svoje sobe i izasao negde. Kasnije smo opet dosli sa policijom i uzela sam ranac i pred njim i njegovim drugom proverila da li je sve bilo u redu.
On je onda mene napao pred svima da smrcem dop tj. heroin i da sam zato dobila otkaz u kaficu i da mu dugujem nekih 4000 dinara i jos 1000 dugih sranja. Iako sam sve to negirala nisam mogla da poverujem svojim usima sta cujem da prica i kako me blati pred pandurima i pred tatom. Takve bljuvotine nisam nikad cula i ne verujem kako je mogao takve lazi da servira ma bilo mi je muka! Stvarno sam pala u depresiju i 16. aprila kad sam imala regularnu kontrolu kod svoje doktorke otisla sam sva u nekom bezveze stanju pa sam ostala u bolnici 6 dana. Evo sad sam kuci i jos uvek se ne osecam dobro. On je svim nasim zajednickim prijatelljima ispricao sve najgore o meni i sad sam ostala sama bez ikog. Imam samo jednu drugaricu sa kojom se cujem, a i ona mi je ispricala da ga je srela i da je i njoj pricao kakav sam olos i da sam ja sama bacila ranac a da je on trcao za mnom.
Zaista mi je tesko, kako neki ljudi mogu biti toliko okrutni....tesko mi je....ispala sam najveca budala sto je verovala...


Post je objavljen 25.04.2007. u 19:21 sati.