Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flat

Marketing

Nadam se da neche biti "En attendant Godot" !!

I vratila sam se iz Barbarige i dosla na posao!

Testiranje? UZAS! burninmad

Dosla sam nasmijana, sigurna, valjala fore! A i bilo mi je drago vidjeti sva ta poznata lica nakon godine dana od proslog natjecaja i s kojima sam 5 godina dijelila istu muku - i evo nas opet na jos jednoj muci! TOGETHER!

Dje ove godine tu i dogodine!! wave (khhhhhmm...ne dao Bogec!)

Sjela sam na svoje mjesto i smireno, bas kao da se nista bitno ne desava, cekala svoj komad A4 papira.
I Isuse i Boze KOJA KATASTROFA!!!!!!!!!bang

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Mislim da nema gore stvari nego kad su ti na prvoj stranici zbirno postavljena pitanja koja pOJMA NEMAS A CEKAJU TE JOS 4 STRANE ZA OKRENUT!!!
Krv mi siknula u usi, lice mi se zajapurilo i zacrvenilo, srce pocelo laprdat po svom kao da ne zna koji mu je posao!!! Nisam mogla vjerovat!headbang

Ali, sve je dobro sto se dobro svrsi! LOL! :)
Ipak prelazim prag!
Barem statisticki! A ako me ne budu zvali zvat cu ja njih da vidim test!! Sjetila sam se kasnije svih 40 pitanja i broj mojih pogresaka je ispod granice dozvoljenog!! Dakle: Ima da telefon ZVOOONIIII!!!!! smijeh

(samo da ne bude po principu ruka ruku mije....i moju da ne umije!)

Rezultati? namcor
Pa fino su nas odhebali po tom pitanju!!! Postavili mi i to pitanje kad se dijelio test - I SVI SE GROHOTOM NASMIJASHE!!: Pa niste jos ni poceli pistai test a vi bi vec o rezultatima!? Ostavit cemo to za kasnije! BLAAAAAAAAHHHHH!!!! MA NARAVNO!! Jednostavno su nas rastjerali..

..i to je to..sad cekam..ne znam do kad i sto-obavijest postom, telefonom, webom...pojma nemam..ali cekam (samo da ne bude u ocekivanju Godota!!)

I poslije burnog vikenda dodjoh na svoje prekopano radno mjesto. Stola nije bilo. Tj, bilo ga je ...al negdje ispod poste i hrpe nerijesenih predmeta. Ta tastaturu sam tek danas nasla! :) LOL!

Al ide...bijesnim tu i shizim na shefa jer mi je nesto prvo naredio a onda sve to izokrenuo-naravno tako da ja ispadnem glupa i nedosljedna i da ne znam svoj posao! Ali..bas me briga..on sebi dugorocno kopa jametinu, nikog ne slusa..i jedino mi zal kaj necu (NADAM SE ZHARKO) biti tu da vidim odbijanac i krah!!

Btw: Jeste li uzeli danas svoju dozu energije?
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Post je objavljen 24.04.2007. u 21:09 sati.