Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/zakonbrace2sezona

Marketing

sezona 2. epizoda 1. MANHUNT

8 sati je prošlo od bijega...Michael, Lincoln, Sucre, C-Note i Abruzzi i dalje pokušavaju pobjeci od policije....Bellick mora prepustiti vodstvo potjere novom liku, FBI agentu Mahoneu.
Mahone je iskusan agent, te polako otkriva Michaelov plan bijega i počinje shvacati njegov način razmišljanja.Zbog predoziranja, Dr. Sara Tancredi se nalazi u bolnici, u kritičnom stanju.
T-Bag sa puno muke (jednom rukom) pokušava zašiti svoju tešku ozlijedu. Pronalazi veterinarsku ambulantu i prisiljava tamošnjeg veterinara da mu prišije ruku.Veronica se u kući susrece sa Steadmanom, koji joj prijeti pištoljem.Bijegunci uspijevaju nadmudriti policiju, i odlaze na groblje, gdje je Micheal sakrio stvari koje će im pomoći u daljnjem bijegu...no neočekivano na groblje dolazi agent Mahone koji dobro čita Michaelove planove izvan zatvora. Michael shvaća da će mu najveca prepreka izvan zatvora biti agent Mahone.Lincoln razgovara preko mobitela sa Veronicom, u trenutku razgovora dolaze agenti tajne službe i ubijaju Veronicu.Sara se budi u bolnici, dobiva origami pticu od Michaela sa porukom...

VIDEO

Post je objavljen 24.04.2007. u 18:09 sati.