Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvijeludjakinje

Marketing

Petak...

Evo mene opet. Moram ja pisat kad se Tea ničeg ne sjeća. Ovako u petak ja sam imala praksu ujutro, iako je ovaj tjedan škola bila popodne. Profesor je mene Adu Gloriu i Mirjam pustio prije jer smo išle sa Adom da se tetovira. Tetovaža joj je ful super ispala. Poslije sam otišla doma na ručak i vratila se poslije kod škole kad je naša smjena imala veliki odmor. Bila sam s Adom i Gloriom. Poslije smo otišle do grada i tako. Ja sam se našla s Teom. Glupirale smo se ko i obično, al ja iskreno mislim da si ti Tea u petak bila na nečemu. Jer ono tvoje ponašanje nije bilo baš normalno. HAHAHAHAH. Dobro nisam ni ja bila baš puno bolja al ok...
E da i onda smo srele tipa koji se meni prije sviđao i koji ful liči na jednog tipa iz jedne grupe koju sad ne bi htjela imenovat jer me sram priznat da saam ih slušala, hmmm... E i mi prođemo pored njega a Tea napravi njemu neku facu i počne bježat ko kreten, a ja se smijem ko idiot. Mislim Tea ono ti stvarno nije trebalo, znaš?
Ne mogu se više sjetit šta je još bilo zanimljivo osim da sam se prežderala ko stoka svega i svačega, al to vas ne zanima. I to bi bilo to. Idem ja sad i pozdrav svima, a najviše senilnoj Tei!!!


Post je objavljen 22.04.2007. u 19:48 sati.