Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/reanimated

Marketing

I won't be broken again!

Previše se toga u mom životu dogodilo poslijednjih dana, tjedana.... Ispreplele su se dvije krajnosti - velika tuga i neizmjerna sreća... U subotu mi je umrla baka, u srijedu me ostavila cura i time prekinula vezu dugu godinu i pol dana, bio sam slomljen, još uvijek sam.... no bit ću ja dobro... I will heal, i will prevail! Samo znam jedno NIKAD SE VIŠE nikome neću dat zajebavat i da me mota oko malog prsta, nikad! Dao sam cijelog sebe, a zauzvrat sam dobio.... to što sam dobio... Neka, tako mi i treba, nikad više! "Što te ne slomi, učini te snažnijim" - i to je istina! Sto puta sam se uvjerio, izvukao na najgore načine životne pouke i naučio lekcije, a zatim se vratio jači, a nakon ovog svega, vratit ću se jači nego ikad!! My time will come again.

Dakle sada ova druga krajnost... NAŠAO SAM POSAO! Moje zanimanje sada je službeno "Referent marketinga i grafički dizajner" u firmi Pevec (Pevec studio)! Radim točno 2 tjedna i presretan sam! Radim posao koji volim, psoao koji znam, koji nije težak fizićki posao i relativno je dobro plačen :D

Eto, nije sve tako crno, najgore je navečer.... Late at night when the demons come... Kada počnu nedostajati voljene osobe... Ali onda se trgnem, shvatim da jednu nemogu vratiti ninakoji način i da me sada gleda negdje odozgora i da će zauvijek biti samnom, shvatim da me druga odbacila kao krpu i sada ponovo "diše punim plućima"...No ne zamjeram joj, izgleda da je mene baš nemoguće voljeti, cijeli moj život je dokaz toga, što nije u redu samnom?! Neću se bedirat, predamnom je još pola radnog dana, ovo pišem pod pauzom... Ništa, idem radit još malo! Pozz svima do.... tko zna kada!

Post je objavljen 21.04.2007. u 08:56 sati.