Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiborsharpovac

Marketing

Najzad.

Evo ga, jer ste Vi to tražili. Još se jednom ispričavam zbog sporadičnosti novih nastavaka ali vrijeme je u ovo doba godine rijetko bogatstvo. Dodao sam dva nova linka, i evo koja o njima:
Wildcat je anarhoidni strip Donalda Roouma, sa više kvaliteta nego emovac ožiljaka. Strip koji će vas nasmijati, zabrinuti, posramiti i podučiti. Na žalost nema ih puno na stranici i teško su čitljivi, preporučam da potražite u lokalnoj knjižari svezak koji je izašao na hrvatskom. Nećete žaliti.
Overkloking. Što reći o Dubravku matakoviću? Kako su se izrazili na jednoj drugoj stranici: "razlog zašto postoje stripovi". Jedan od hrvatskih velikana stripa, i jedan od stupova naše kulture. Overkloking mu nažalost nije najbolji strip ali je jedini (koliko ja znam) koji se redovito objavljuje na internetu.

Nadalje, 300. Pogledao sam film i dao sam si zadaću da vas upozorim na to sranje koje nam kvari mladež. Za razliku od kvalitetnog stripa 300 Franka Millera (nabavite ga i pročitajte, iako mu cijena otprilike odgovara naslovu), film je stereotipna holivudska podvala, nešto što jedva podsjeća na radnju stripa, izlika da se informatički šmokljani bahate najnovijim softverom i dobitnik neslavne titule naj-pederskog filma godine, u uskom natjecanju potukavši "Analne komandose 3". Ali postoji razlog zbog kojeg bi ga mogli pogledati. Ogorčen nedostatkom kvalitete filma, kao i šugavim hrvatskim prijevodom naslova pokrenuo sam Tiborov prvi mini serijal - "3: tučnjava u šumarku kraj rijeke!" Budući da su to nastavci #25 nadalje možete komotno pričekati da se film pojavi na DVD-u, nemojte bacati novce na kino ulaznicu za ovaj užas.

Do idućeg nastavka, pozdrav!

Dvanaesti.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 21.04.2007. u 02:22 sati.